kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4660
EURO
34,7572
STERLIN
40,5694
BITCOIN
$63.839
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
14°C
LONDRA
14°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Salı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Ekin Su Cülcüloğlu’nun yeni programı ITV 2’de yayınlandı

Ekin Su Cülcüloğlu’nun yeni programı ITV 2’de yayınlandı
29.11.2022
0
A+
A-

28 Kasım Pazartesi akşamı izleyiciler, Türk aktris ve İtalyan Aygırı’nın görülmeye değer yerleri ve ailesini ziyaret etmek için Verona’ya gittiğine tanık oldu. Program romantik başladı ama Ekin-Su, Davide’in telefon galerisine bakma görevini üstlendikten sonra işler hızla çözüldü.

İngiltere’de kazandığı yarışmayla şöhret olan Ekin Su Cülcüloğlu, nişanlısını hamama götürdü. Yabancı damat, “Bir kız tarafından masaj yapılacağını düşünürken bıyıklı bir adam tarafından tokatlandım” esprisi yaptı. İngiltere’de katıldığı “Love Island” programını Davide Sanclimenti ile beraber kazanan Türk kızı Ekin Su Cülcüloğlu, ülkenin en popüler ismi olup çıktı.


Yaptığı milyonlarca sterlinlik reklam anlaşmalarının yanı sıra Instagram’daki bir gönderi başına 15 bin pound yani yaklaşık 330 bin TL alan Türk güzel, geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız ülkemize geldi. Nişanlısıyla beraber yapacağı bir TV şovu için İstanbul’un en ünlü yerlerini gezen Ekin Su Cülcüloğlu, Davide Sanclimenti’yide hamama da götürdü.


ÜLKEDE GÜNDEM OLDU
Hayatında ilk kez hamam deneyimi yaşayan İngiliz damat, o anları ise şöyle anlattı: “Ekin bana, ‘Hamama gideceğiz ve sen çok rahatlayacaksın’ dediğinde bana masaj yapacak güzel bir kadın hayal ettim. Ama oraya gittiğimde bıyıklı bir adam tarafından tokatlandım.”

Aşk Adası’nın kazananı Ekin Su Cülcüloğlu, erkek arkadaşı Davide Sanclimenti’nin telefonunda kızların fotoğraflarını bulunca sarsıldı. Telefonda kadınların fotoğrafını gördükten sonra Türk oyuncu sevgilisinden telefonunu istedi.

Homecomings programında verilen görüntülerde Davide “Ne gördün?” diye sordu ve ona gerçekçi bir şekilde “Bir parti sonrası video” dedi. Ekin Su bu anlarda sinirlenince sevgilisinden, “Öncelikle benim iznim olmadan galerimi görmemelisin” yanıtını aldı.Ekin-Su ise kendini savunarak “Açıktı” dedi. Güzel isim sinirlenerek sevgilisinden bir yanıt bekledi. Davide ise sevgilisine ısrarla, “Belki benim için değil, arkadaşlarım içindir” dedi.

Daha önce adada seks yapmadıklarını açıklayan Ekin Su sevgilisine sitem ederek “Açıkçası bunun gezimizi mahvetmesini istemiyorum ama gözüm üzerinde ve bunun gibi şeyler benim için tehlike işareti” yanıtını verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.