kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4281
EURO
34,8195
STERLIN
40,6839
BITCOIN
$62.066
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
15°C
LONDRA
15°C
Parçalı bulutlu
Salı Orta şiddetli yağmur
18°C
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cuma kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Limasollular Derneği UK: Arife Retvan güven tazeledi

28.03.2022
0
A+
A-

Limasollular Derneği UK, olağan genel kurul toplantsında yola Arife Retvan ile devam kararı aldı. Yıllarca Londra’daki okul, kurum, kuruluş ve yardıma ihtiyacı olanların yanında olduğu gibi Kıbrıs, Türkiye ve diğer ülke insanlarına da insancıl destekte bulunan bir dernek olarak yirmincı yılına giren Limasollular, yeni yönetimini seçerek, yola Arife Retvan ve ekibiyle devam etme kararı aldı.

Genel kurul 26 Mart Cumartesi günü yapıldı. Divan Kurulu başkanlığını eski İngiltere Kıbrıs Türk Dernekler Konsey Başkanı Akmen Ali Sıtkı üstlendi. Genel Kurul sekreterlik görevlerini ise Enfield Belediye Meclis üyesi Ahmet Karahasan ve şair ressam Mehmet Salih Öksüzoğlu gerçekleştirdi. Genel Kurul toplantısında mali ve faaliyet raporu üyelere sunulup onaylandı.

Başkanlığını yeniden Arife Retvan’ın yürütüeceği derneğin yönetim kurulunda Tevfik Zekai, Ülkü Demirel, Duygu Tağmaç, Zalihe Salih, Vedia Tattı, Hatice Arıoğlu, Havva Sensev, Biret Bekir ve Kemal Soyer. Oy çokluğu ile yeniden başkan seçilen Retvan, görev bölümünü ilk toplantıda belirleneceğini belirtti.

Toplantıda konuşan Başkan Retvan şunları söyledi:

“Önce yönetim kuruluna bana katlandıkları, değerli üyelerimiz de her zaman bizimle olduğu, Divan Kuruluna bizlere vermiş olduğu değerden ve özellikle her koşulda yanımızda olan üyelerimize teşekkür ederiz. Bu yıl 20’inci yılını kutlayacak olan Derneğimizin büyük bir disiplin ve özveri ile çalışmalarını sürdürüp toplumsal ilişki ve sıkıntılarda daha önce olduğu gibi yine büyük bir özveri ile çalışıp insanlığa faydalı olmaya gayret edeceğini temin ederim.  Yeni süreci en faydalı en verimli ve olucu şekilde hayata geçirme kararı aldığımız arkadaşlarımızla yola devam diyoruz. Fazlası olacak eksiği olmayacak bir dönem olacağına inanıyorum. Her dönem olduğu gibi bu dönemde biz olacağız. Ve hep birlikte hizmete biz olarak hazırız.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.