kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
STERLIN
40,9511
BITCOIN
$70.739
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Bülent Kabala’nın cinayeti ile ilgili bilgi verene ödül verilecek

Bülent Kabala’nın cinayeti ile ilgili bilgi verene ödül verilecek

Üç çocuklu bir babanın cinayetini araştıran dedektifler, dört yıl önce ölümünden sorumlu olanların yargılanmasına yol açacak bilgiler için 20 bin pound ödül teklif ediyor.

Enfield’den 41 yaşındaki Bülent Kabala, 12 Şubat 2018 Pazartesi günü Mount Pleasant, Barnet’te vurularak öldürüldü. Cinayeti, ölümünden dört yıl sonra hâlâ umutsuzca cevap arayan karısının ve üç çocuğunun hayatını paramparça etti.

Soruşturmayı yürüten Met’in Suç Uzmanı Komutanlığı’ndan Müfettiş Matt Denby şunları söyledi: “Bülent’in öldürülmesiyle ilgili koşullar, onun aktif olarak hedef alındığını ve öldürüldüğünü gösteriyor. Bülent ailesine düşkündü. Eşi Sevitch (Sevinç)  ve üç çocuğunun kalbi tamamen kırık ve sonsuza kadar bu acıyla yaşamak zorunda kalacaklar. Bu cinayet ve planlamasıyla ilgili bilgisi olan ve henüz ortaya çıkmamış kişiler var. Bülent’in ailesi ve camiası adına bunu yapmalarını rica ediyorum.”

Aslen Türkiyeli olan kuzey Londra’da bir taksi şoförü olan Bülent, 12 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 23:45’te ücreti alacaktı ve Edgeworth Road, Barnet kavşağında Mount Pleasant’ta bir döner kavşağa girdi. Bunu yaparken aracına mavi bir Ford Transit minibüs çarptı ve hasarı değerlendirmek için arabadan inmesine neden oldu. Daha sonra minibüs hızla uzaklaşmadan önce yakın mesafeden birkaç kez vuruldu.

Bülent’in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirtilirken, otopsi sonucu ölüm nedeninin başından ve göğsünden kurşun yarası olduğu belirlendi.

CCTV, çalıntı plakalı transit minibüsün Bülent’in arabasını takip ettiğini gösterdi. Daha sonra, 14 Şubat 2018 Çarşamba günü Pilgrim’s Close, N13’te terk edilmiş olarak bulundu.

Bülent cinayetinin sorumlularının yakalanmasını ve yargılanmasını sağlayacak bilgilere 20 bin sterlin ödül verilecek.

DI Denby şunları ekledi: “Bu cinayet dört yıl önce gerçekleşti, ancak olayla ilgili herhangi bir bilgi o zamanki kadar alakalı olabilir. Sebebi ne olursa olsun, o sırada öne çıkamadığınızı hissetmiş olabilirsiniz. Bülent’in ailesi ve ben, elinizdeki bilgilerin önemsiz olduğunu düşünseniz bile doğru olanı yapmanız ve öne çıkmanız için şimdi sizden rica ediyoruz. Polisle konuşamayacağınızı düşünüyorsanız, lütfen %100 anonim olarak bilgi verebileceğiniz bağımsız yardım kuruluşu Crimestoppers ile iletişime geçin, aramanız takip edilmeyecektir.”

Bülent cinayetiyle ilgili bugüne kadar dört tutuklama yapıldı, ancak hepsi şu anda başka bir işlem yapılmadan serbest bırakıldı.

Bülent Kabala’nın ölümüyle ilgili bilgisi olan herkes 020 8785 8099 numaralı telefondan olay odası ile iletişime geçebilir. Alternatif olarak, 101 numaralı telefondan polise başvurun veya @MetCC Tweet’i ile iletişime geçin.

Yardımcı olabilecek görseli veya çekimi olan herkes, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla yükleyebilir: https://mipp.police.uk/operation/0101020118M76-PO1

Anonim olarak bilgi vermek isteyenler, bağımsız yardım kuruluşu Crimestoppers ile 0800 555 111 numaralı telefondan veya çevrimiçi olarak Crimestoppers-uk.org adresinden iletişime geçebilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.