kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3387
EURO
35,1254
STERLIN
41,0736
BITCOIN
$63.622
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
17°C
LONDRA
17°C
Kapalı
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
15°C
Perşembe Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Cuma Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C

İngiltere’nin sevilen iş adamı Raşit Çopuroğlu koronavirüse yenik düştü

İngiltere’nin sevilen iş adamı Raşit Çopuroğlu koronavirüse yenik düştü
15.01.2021
0
A+
A-

İngiltere’nin tanınan iş insanlarından biri olan Raşit Çopuroğlu koronavirüse yenik düştü.

Expo Foods Limited’in CEO’su Çopuroğlu koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

65 yaşındaki Çopuroğlu İstanbul Tenik Üniversitesi’nden makine mühendisliği bölümünden mezundu. Uzun yıllar Türkiye’de yaşayan Çopuroğlu, Uzel Traktör’ün Genel Müdürlüğü görevini yapmakla tanınmaktaydı.

Yaklaşık 10 yıldır İngiltere’de ikamet eden Çopuroğlu, ağırlıkla Doğu Avrupa olmak üzere 20’ye yakın ülkeden getirdiği sayısız çeşitte gıda ürününü İngiltere geneline dağıtma başarısı gösteren Expo Foods Limited’in büyük ortağı ve CEO’suydu.

Evli ve iki çocuk babası olan Çorupoğlu’nun ani vefati tüm toplumu derinden üzdü.

Londra Gazete olarak sevilen ve sayılan iş adamı Raşıt Çopuroğlu’na Allah’tan rahmet, acılı ailesi, sevenlerine ve Expo Food Ltd çalışanlarına baş sağlığı dileriz.

Yorumlar

  1. Mehmet Asim Kazancı says:

    Çok çok üzüldük , 47 senelik kardeşimi dostumu kaybetmek hepimizi yıktı , yüreği insan sevgisi dolu , iyi niyetli pozitif Çalışkan, katıldığı ortama enerji veren bir insandı. Başta Serap Hanım olmak üzere sevgili evlatları Sarp ve Yiğit ‘e kardeşlerine ve tüm sevdiklerine bas saflığı diliyorum, Işık’larda huzur içinde uyusun..

  2. Tunç Timur says:

    Can dostumuz, sevgili arkadaşımızı kaybetmeyi kabullenmek bizlere zor geliyor, ailesine sevgili eşine ve çocuklarına ne kadar zor geleceğini tahmin bile edemiyorum. Onun bizleri kucaklayan, daima bir arada tutmaya yarayan yüreğinin sıcaklığını, sevecen gülümsemesini hiç bir zaman unutmayacağız.
    Ne yazık ki yaşamın doğal sonucu bazılarımızı daha erken buluyor, ancak insanın sevdiğine olan özlemi ise hiç bir zaman son bulmuyor. Tüm sevenlerine, ailesine, sevgili eşi ve çocuklarına, tüm sevenlerine öylesine çok yaşam dolu, böyle güzel arkadaşımızı kaybetmenin şaşkınlığı içinde derin üzüntülerimi iletiyor, başsağlığı diliyorum.
    Sevgi ve saygılarımla,

    Tunç Timur

  3. Selim Yalın says:

    Uzel,de 1982-1988 yılları arasında aynı bolumde çalıştıgım sevgili arkadaşımızdı.Çalışkan,cana yakın,dostlugu içten bir kişilige sahipti.Korono gecirdigimi duyunca beni ingiltereden arayıp geçmiş olsun demesi,beni duygulandırmıstı.Vefatına inanamıyorum.Mekanın cennet olsun aziz kardeşim.

  4. Osman Boydaş says:

    Mekanı cennet olsun değerli dostum, candan arkadaşım.

  5. Gazanfer Özler. says:

    Malesef canımız kardeşimi kaybettik. Eşi ve oğullarına, kardeşlerine, bütün yakınları ve biz arkadaşlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim. Çok candan,sevecen,yüreği insan sevgisiyle dolu ve yardımsever, bizleri kardeşleri gibi seven ve sevilen tam 47 yıldır arkadaşımız, çok müstesna bir kardeşimizdi.Ayrıca çok büyük bir GS lıydı. Daha Onunla doğuya memleketlerimize gezi yapacaktık,ama olamadı işte. Raşitimizi her zaman kalbimizde yaşatacağız ve onu hiç unutmayacağız. Işıklarda rahat uyu kardeşim.

  6. Tülin ÖZTUNÇ says:

    Canımm Raşit’ciğim keşke bunları sen hayattayken seninle paylaşabilseydim..
    Çok değerli saygın ince duygulu imrenesi İnsanlığınla gönlümde yer etmenin üstünden 41 yıl geçti. Kızım Vuslat Çopuroğlu’nun baba tarafından çok yakın bir akrabası ve abisi idin. Şartlar bizleri uzak tuttu ancak ben ve kızım seni asla unutmadık. İstanbul da iken Vuslat ziyaretinize gelmiş o sevgili aileni tanımıştı.
    Canım Kardeşim acın çok yaktı içimi. Dilerim tüm alemlerin en yüce katında alırsın yerini. Işıklara aydınlıklar hiç eksilmesin üstünden. NURLARLA…

  7. Tülin ÖZTUNÇ says:

    Çok değerli Kardeşim canım Raşit’ciğim, gönül isterdi ki bu yazdıklarımı keşke sen okuyabilseydin. Soylu kişiliğin halden anlar ince zarif tavırların ve imrenilesi İnsanlığın ile 49 yıl önce gönlümü kazanmıştın. Kızım Vuslat Çopuroğlu’nun baba tarafından çok yakın akrabası ve Ağabeyi idin. Koşullar bizi birbirimizden uzk tuttu belki ama ben ve kızım seni bu erdemli yanlarınla
    her zaman hatırladık. İstanbul’dayken Vuslat’ cığım ziyaretinize gelmiş o çok sevgili aileni de tanımıştı. Tesadüfen aldığımız bu çok acı haber içimi yaktı. Ahh be canım benim gidecek zaman mıydı..
    Gittiğin bu meçhul alemde huzur içinde ol..Aydınlıklar ışıklar yoldaşın olsun..NURLARLA..

  8. özkan says:

    IŞIKLARDA YAT DAYIM

  9. Yusuf Ziya UNAL says:

    Can Dostum,sen cok ozel bir insandin.Bu cografyanin yetistirdigi nadir guzel insanlardan biriydin.Bizi biraraya getiren ve dost olmamizi saglayan olaylara herzaman iyiki derdik..Seninle paylastigimiz butun guzel anlar icin cok tesekkurler..Seni cok sevdik ve cok ozleyecegiz…Yolun isik olsun…