kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5697
EURO
34,8528
STERLIN
40,5273
BITCOIN
$66.818
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Hafif yağmur
10°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Mansur Yavaş’tan Londra ziyareti

Mansur Yavaş’tan Londra ziyareti
03.06.2019
0
A+
A-

 

Türkiye’de 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mansur Yavaş 1 Haziran Cumartesi günü CHP İngiltere Birliği’ni ziyaret etti.

Geçen hafta Cuma günü Londra’ya gelen Mansur Yavaş’ı CHP İngiltere Birliği Başkanı Kazım Öz karşıladı. Cumartesi günü partililer ve CHP seçmenleri ile bir sohbet etkinliği gerçekleştiren Yavaş, Türkiye’deki seçim sonuçlarını ve şuan ki seçim gündemini değerlendirdi.

Kuzey Londra Bridport Road’ta bulunan CHP İngiltere Birliği binasına gerçekleşen buluşma etkinliğine yoğun bir katılım gösterildi. 31 Mart seçimlerine değinen Yavaş, “Geçtiğimiz seçimlerde Ankara’da hak yerini bulduğu gibi 23 Haziran seçimlerinde de hak yerini bulacaktır mutlaka, her şey çok güzel olacak” dedi. Yurtdışında yaşayan vatandaşların Türkiye’de olan bitenler için kaygılı olduğunu belirten Yavaş, hükümetin seçimlerde yaşadığı kayıpları kabullenemediğini ve bunu ısrarla sürdürmek istediğini vurguladı. Yavaş, başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere bütün partili arkadaşlarıyla bu hukuksuzluğa karşı durduklarını aktardı. Ankara Belediye Başkanı olduktan sonraki süreci anlatan Yavaş, “Seçimi kazandıktan hemen sonra başta belediye meclisi olmak üzere gerçekleştirilen bütün oturumlarda canlı yayın yaparak belediye içerisinde gerçekleşen bütün görüşmelere ilişkin kamuoyunu bilgilendiriyoruz. Başa geldiğim günden bu yana temel prensibimiz olan şeffaf belediyecilik anlayışını koruyor ve korumaya da devam edeceğiz” dedi. Ankaralılara adil ve şeffaflık temelinde hizmet ettiklerini belirten Yavaş, ihalelerin de halka açık bir şekilde gerçekleştiğini vurguladı.

Düzenlenen sohbet etkinliğine süreci kısa bir şekilde ele alan Yavaş, sonrasında etkinliğe katılım gösterenlerle sohbet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.