kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5362
EURO
34,9531
STERLIN
40,7545
BITCOIN
$64.206
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
9°C
LONDRA
9°C
Parçalı az bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Federasyon’dan görkemli Cumhuriyet balosu

Federasyon’dan görkemli Cumhuriyet balosu
06.11.2012
0
A+
A-

balo_5-0
İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu (İTDF), Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 89’uncu yıldönümü nedeniyle, muhteşem bir Cumhuriyet balosu düzenledi.

balo_3-0

Geçtiğimiz Cumartesi günü, Wood Green’deki Grand Palace Banqueting Suite’de düzenlenen  ’29 Ekim Cumhuriyet Balosu’ son derece coşkulu geçti.

balo_2-0

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in onur konuğu olarak katıldığı gecede, Büyükelçilik Başmüsteşarı Fatih Ulusoy, Hava Ataşesi Kurmay Albay Ömer Özkan, Azerbaycan Londra Büyükelçisi Fakhraddin Gurbanov, KKTC Konsolosu Mustafa Kemal Beyazbayram başta olmak üzere çok sayıda seçkin konuk hazır bulundu.

balo_4-0

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan gecede söz alan CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün eşsiz bir lider olduğunu ve Cumhuriyetin ilelebet varolacağını belirttiği konuşması coşkuyla alkışlandı.

balo_1-0

İTDF Bakanı Timur Doğruyol ise Cumhuriyet coşkusunu paylaşan herkese teşekkür ettiği konuşmasında iktidarı eleştirerek, “Ülkemiz gibi güçlü bir ordusu ve çağdaş demokrasi geleneği olan, Cumhuriyet ilkelerine ve Atatürk devrimlerine gönülden bağlı büyük bir devletin zayıflatılması, çağdaş demokrasinin ve ülke ekonomisinin temellerini aşındırarak, ve bu temelleri koruyabilecek çağdaş kişi ve kurumları etkisiz hale getirerek yapılmak istenmektedir.” şeklinde konuştu.

balo_7-0

Federasyon olarak birlik ve beraberliğe verdikleri öneme dikkat çeken Doğruyol sözlerine şöyle devam etti:

balo_9-0

“Hiç unutmayalımki, Cumhuriyet kurulduğunda, yedi düvelin karşısında tek bir Atatürk, bir avuç yol arkadaşı ve ancak inançlı bir halk vardı. Bugün, Cumhuriyet kazanımlarını, kanının son damlasına, varlığının son zerresine kadar muhafaza ve müdafaa edecek on milyonlarca Atatürk, güçlü bir Türkiye var. Ana vatanımızda, yavru vatanımızda bu güçle her türlü tehdidin ve zorluğun üstesinden gelecektir, hiç kuşkunuz olmasın!”

balo_11-0

10’uncu yıl marşının hep bir ağızdan coşkuyla okunduğu gecede sahne alan Türkan Nalbantoğlu, Aysel Yılmaz ve saz ekibi, Burak Gülşen, Emre Eyüpoğlu ve Orkestrası davetlilere muhteşem bir müzik ziyafeti çektiler.

balo_10-0

Gece birbirinden güzel hediyelerin dağıtıldığı piyango çekilişi ve dans ile geç saatlere kadar devam etti.

balo_12-0

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.