kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3549
EURO
34,7693
STERLIN
40,6381
BITCOIN
$59.035
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
18°C
Cumartesi Parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Pazartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Bozcader’den gençlere ‘Kariyer Günü’ düzenlendi

BOZCADER Eğitim Akademisi tarafından organize edilen ‘Kariyer Günü’ etkinliği, Dernek merkezinde gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Bozcader’den  gençlere ‘Kariyer Günü’ düzenlendi
19.03.2017
0
A+
A-

 

BOZCADER Eğitim Akademisi tarafından organize edilen ‘Kariyer Günü’ etkinliği, Dernek merkezinde gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinlikte; mühendislik, tıp, hukuk, finans, eğitim ve medya gibi farklı meslek gruplarından katılımcılar gençlere, kariyer planlamasına yönelik yol gösterici paylaşımlarda bulundu.

GENÇLERE ROL MODEL OLDULAR

‘Kariyer Günü’ ile ilgili bilgiler veren BOZCADER Başkanı Hasan Kurban, gençlerin mesleki geleceğine yönelik önemli bir projeye imza atmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. BOZCADER Eğitim Akademisi’nin önemine vurgu yapan Kurban, “Değişik meslek gruplarından uzmanları, gençlerimize rol model olması için davet ettik. Önümüzdeki dönemde gençlerimizin talepleri doğrultusunda daha farklı faaliyetler organize etmeyi de planlıyoruz” dedi.

“DİĞER DERNEKLER DE YAPMALI”

Pek çok meslek grubundan uzman ve profesyonelin katılım gösterdiği etkinlikle ilgili görüşlerini paylaşan BOZCADER Eğitim Akademisi sorumlusu Rafet Dügencili ise, “Akademi olarak yaklaşık bir yıldır eğitimler veriyoruz. Matematik, fizik, İngilizce ve liseye giriş sınavları için gerekli hazırlık çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Gençlere yönelik bu etkinliğimize katılımdan çok memnunuz ve kariyer planlaması açısından da oldukça faydalı olduğunu söyleyebilirim. Londra’da toplumumuza yönelik çalışmalar gerçekleştiren diğer sivil toplum örgütlerinde de gençlere daha çok önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

BOZCADER Eğitim Akademisi’ni ‘Eğitim Şart’ sloganıyla kurduklarını anımsatan Genel Sekreter Ergül Kömür de, toplumun eğitim seviyesini genele yayılacak etkinliklerle yükseltmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Yapılan konuşmalardan sonra gençler, 20’ye yakın farklı iş kolundan etkinliğe katılım gösteren meslek erbabı kişilere, merak ettikleri soruları sordular. Gençler böylelikle, geleceğe dair kariyer planlamalarında önemli bir adım atmış oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.