kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
STERLIN
40,9020
BITCOIN
$66.900
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
22°C
LONDRA
22°C
Hafif yağmur
Pazar Hafif yağmur
20°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Çarşamba parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Yaşlı ve engelli dostları onları çok özleyecek

‘Cypriot Elderly & Disabled Group’ta 29 yıl görev yapan Hülya Özyiğit ile 22 yıl görev yapan Androulla Hanna, emekli olarak yeni bir hayata adım attı.

Yaşlı ve engelli dostları onları çok özleyecek
11.03.2017
0
A+
A-

 

Haringey Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren ‘Cypriot Elderly & Disabled Group’ta 29 yıl görev yapan Hülya Özyiğit ile 22 yıl görev yapan Androulla Hanna, emekli olarak yeni bir hayata adım attı.

Ağırlıkla Kıbrıslı olmak üzere bütün etnik kökenlerden yaşlı ve engelli vatandaşların topluma yeniden adapte olabilmesi için pek çok aktivite düzenleyerek örnek teşkil eden Cypriot Elderly & Disabled Group’un deneyimli personelleri Hülya Özyiğit ile Androulla Hanna, emekli olmalarını Kıbrıs Evi’nde arkadaşları ve yakın çevresiyle birlikte kutladılar.

“YENİ HAYATINIZDA BAŞARILAR DİLERİZ”

Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı kutlamada dostları, Özyiğit ile Hanna’ya yıllarca gösterdikleri özverili çalışmadan dolayı teşekkür etti, yeni hayatlarında başarılar diledi. Özyiğit ve Hanna da, uzun yıllar aynı kuruma hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını belirterek, kendilerini bu özel gecede yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

YAŞLI VE ENGELLİLER HAYATA TUTUNUYOR

Cypriot Elderly & Disabled Group’tan hizmet alan yaşlı ve engelliler için pek çok aktivite gerçekleştiriliyor. Örneğin; gün içinde gözetmenler eşliğinde basit spor hareketleri yapılıyor, puzzle, domino gibi hafızayı canlı tutan oyunlar oynanıyor, şarkılar söyleniyor, çiçek düzenleme sanatından örnekler veriliyor, kil ve diğer malzemelerden basit süs eşyaları yapılıyor.

Sağlık kontrollerinin düzenli olarak yapıldığı merkezden hizmet alanlar ayrıca, Haringey Belediyesi’nin özel araçlarıyla parklara, büyük çiçek bahçelerine de götürülüyor ve hayata daha sıkı tutunmaları sağlanıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.