kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3007
EURO
34,8023
STERLIN
40,5874
BITCOIN
$63.516
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
19°C
LONDRA
19°C
Orta şiddetli yağmur
Salı Hafif yağmur
20°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Perşembe Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C
Cuma kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C

Lezzetin yeni adı: Woody’s Restaurant

Lezzetin yeni adı: Woody’s Restaurant
21.02.2014
0
A+
A-

woodys restaurant 1 woodys restaurant 3 woodys restaurant 4 woodys restaurant 5Palmers Green bölgesinde geçtiğimiz gerçekleştirilen açılışın ardından hizmet vermeye başlayan Woody’s Restaurant, atmosferi, konforu, kaliteli servisi ve zengin menüsüyle Türk mutfağının en lezzetli yemeklerini Londralıların beğenisine sunuyor.

222 Green Lanes, Palmers Green, London, N13 5UD adresinde Murat Mert işletmeciliğinde hizmet vermeye başlayan Woody’s Restaurant, Türk ve Akdeniz mutfağının en güzel ve lezzetli yemekleri ile yerli yabancı herkesin uğrak yeri oldu. Geleneksel Türk Mutfağı’nın en lezzetli örneklerini bulabileceğiniz mekan; zengin menüsü, kendisine özgü yemek seçenekleri ile farkını ortaya koyuyor. Profesyonel ve güleryüzlü hizmeti geleneksel tatlarla sentezleyerek muhteşem bir atmosferde doyumsuz saatler geçirebileceğiniz Woody’s Restaurant, haftanın 7 günü sabah 11’den gece yarısına kadar açık olarak hizmet veriyor. Düğün, nişan, toplantı gibi her türlü özel günleriniz ve partileriniz için çok amaçlı kullanılabilen ideal mekanlardan biri olan Woody’s Restraurat’ı hakkında bilgi ve rezervasyonlarınız için 02088863688 numaralı telefonu arayabilirsiniz. “herkes için lezzet” sloganı ile her yaştan, her kesimden her beğeniye hitap eden Woody’s Restaurant’a mutlaka uğrayın.

 FARKI HİSSEDECEKSİNİZ

İçeriye daha adım attığınızda muhteşem bir atmosferle karşılaşacak, konfor ve rahatlık ön planda tutulduğu için kapasitesi düşük tutulan mekanı gördüğünüzde Woody’s Restaurant farkını hissedeceksiniz. Rahatlık ve koforun ön plana çıkarıldığı mekana emek gösteren kadronun tamamen eğitimli bir geçmişten gelmesi müşterilerin hem yemeklerini yiyerek ve sohbet ederek içkilerini yudumlamaları için heyşeye büyük bir özen gösterildi. Kaliteli servisi kusursuz kılmayı amaçladıklarını söyleyen işletmeci  Murat Mert, “konforuyla, kalitesiyle servisiyle Londralılar muhteşem bu mekanda lezzeti yerinde tadacaklar” dedi. Çok kısa bir zaman önce hizmete giren restaurantın şimdiden büyük ilgi gördüğünü söyleyen işletmeci Murat Mert, “Ağız tadınıza layık keyifli saatler geçirmek için isteyen herkesin vazgeçilmez lezzet durağı olağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.