kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2449
EURO
34,7098
STERLIN
40,5782
BITCOIN
$63.474
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
19°C
LONDRA
19°C
Orta şiddetli yağmur
Salı Hafif yağmur
21°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Perşembe Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
22°C
Cuma orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C

Küçük işletmelere ücretsiz danışmanlık

Küçük işletmelere ücretsiz danışmanlık
06.02.2014
0
A+
A-
Mali Müşavir Enver Kannur

Mali Müşavir Enver Kannur

Londra’nın köklü muhasebe firmalarından Accounting Direct Plus Ltd. Şirketi, küçük işletmelere maliyeti 2 bin sterline kadar ulaşankonularda ücretsiz finansal danışmanlık hizmetleri sağlanmasına yönelik bir programa dahil oldu.

Küçük işletmelerin büyümelerine yardımcı olmayı amaçlayan ‘The Growth Voucher Project’ isimli destek programı, Uluslararası Mali Müşavirler Birliği(ACCA)  ile inovasyon ve ticari  geliştirmeden sorumlu devlet bakanlığı ve küçük işletmeler arasında koordinasyonu sağlamayı hedefleyen Enterprise Nation isimli organizayon tarafından finanse ediliyor.

Program ile, 15 bin dolayında küçük işletmeye, pazarlama ve satış, yönetim ve liderlik, finansal kaynaklar, işçi-işveren ilişkileri ve dijital teknolojilerin kullanımı alanlarında profesyonel destek ve danışmanlık hizmeti sunulması hedefleniyor.

Projeyi kapsamında danışmanlık hizmeti verecek mali müşavirlik firmaları arasında yer alan Accounting Direct Plus Ltd yetkilisi Enver Kannur, uygulamanın 50’den az çalışanı olan işletmelere yönelik olduğuna işaret etti. Projenin, işletmelerin mali müşavirlerden değerli tavsiyeler alabilmesine olanak sağladığını vurgulayan Kannur, küçük işletmelerin sağlıklı bir büyüme sağlayabilmek için ihtiyaç duyacakları finans kaynaklarına erişimden yeni pazar alanları yaratılması gibi pek çok destek alabileceklerini kaydetti. Danışmanlık desteği için başvuracak firmaların İngiltere’de ve en az bir yıldır faaliyet gösteriyor olması, son 3 yıl içerisinde profesyonel bir destek almamış ve bağımsız bir yapısının bulunması gibi şartlar aranıyor.

Tecrübeli Mali Müşavir Enver Kannur, işletmelerin herhangi bir muhasebe şirketinden değil de, vasıflı ve kaliteli tavsiye veren muhasebecilerden danışmanlık aldığını garantilemek için proje kapsamındaki muhasebecilerin, Mali Müşavinler Derneği’ne üye olan şirketler arasından seçildiğine de dikkat çekti.

Accounting Direct Plus Ltd şirketi ‘293 Green Lanes, Palmers Green, London N13 4XS’ adresinde hizmet veriyor. Firmaya 0208 886 9222 numaralı telefondan ulaşılarak projeye ilişkin bilgi istenebilecek.

Küçük işletmelere büyüme desteği veren Growth Voucher Project hakkında daha fazla bilgi almak için ise  https://www.enterprisenation.com/blog/posts/all-you-ever-wanted-to-know-about-growth-vouchers adresini ziyaret edebilirsiniz.

Mali Müşavirler Birliği’nin işletmelere nasıl destek verdiği hakkında ayrıntılı bilgi için de, http://www.accaglobal.com/en/business-finance.html web adresine başvurulabilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.