kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2831
EURO
34,8008
STERLIN
40,6255
BITCOIN
$64.260
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
19°C
LONDRA
19°C
Orta şiddetli yağmur
Salı Hafif yağmur
20°C
Çarşamba Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Perşembe Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Cuma hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Locus Estates, ev sahiplerine kira garantisi veriyor

Locus Estates ortaklarından Korhan Gülgün, ev sahiplerine kira garantisi verdiklerini, A’dan Z’ye evlerin tüm yönetimini üstlendiklerini belirtti.

Locus Estates, ev sahiplerine kira garantisi veriyor
11.12.2015
0
A+
A-
Korhan Gülgün.

Korhan Gülgün.

Yeni yılda Ocak ayında Londra’da 3. Şubesini açmaya hazırlanan Locus Estates ortaklarından Korhan Gülgün, ev sahiplerine kira garantisi verdiklerini, A’dan Z’ye evlerin tüm yönetimini üstlendiklerini belirtti.

2005 yılında Stoke Newington’da açılan ilk ofisle emlak kiralama, satış ve yönetimi sektörüne giren Locus Estates, ikinci ofisleri Edmonton’da bulunuyor. Londra’da her geçen büyümekte olan Locus Estates, üçüncü ofislerini Turnpike Lane’de West Green Road üzerinde açmaya hazırlanıyor.

Öncelikli olarak ev kiralama ve yönetimi üzerine uzman firma, West Green Road üzerinde açılacak yeni şubelerinde ev satışına daha fazla odaklanmayı planlıyor.

“KİRALADIĞINIZ EVİ RİSKE ATMAYIN”

Bazı ev sahiplerinin kötü kiracılarla karşılaştığını, kiralarının ödenmesinde ciddi zorluklar yaşadığını, evlerinin kötü kullanıldığından dolayı sorunlarla karşılaştıklarını anlatan Korhan Gülgün, ev sahiplerine kira garantisi verdiklerini ve evlerinin tüm yönetimini devralıp ev sahipleri için önemli bir hizmet sunduklarını belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ev sahipleri bize evlerinin yönetimini verdikleri takdirde biz evin tüm sorumluluğunu alıyoruz ve ev sahibi kirayı günü gününe alma avantajı yaşıyor. Ev sahibine kiranın ödenmesinden biz sorumluyuz o aşamadan sonra. Ev sahipleri kiraladıkları evin kirasını riske atmamalı. Biz kira garantisi veriyoruz”

“SORUNLU KİRACILARLA İLGİLİ EV SAHİPLERİNE YARDIMCI OLUYORUZ”

Ev sahipleri için iyi kiracılar bulduklarını vurgulayan Gülgün, kiracılarıyla problem yaşayan ev sahiplerine de avukatları kanalıyla yardımcı olduklarını ifade etti.

Locus Estates Edmonton, Stoke Newington ve çok yakında Turnpike Lane’de hizmete giriyor. Locus Estates’in şube adres ve telefonlarına  www.locusestates.com web sitesinden ulaşılabilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.