kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2743
EURO
34,7556
STERLIN
40,5087
BITCOIN
$63.586
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
21°C
LONDRA
21°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
20°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Cuma Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
22°C

Türkiye’nin perdesi Avrupa’nın ‘Shadow Curtin’ markası oluyor

Londra’da yaklaşık 25 yıldan bu yana ev tekstili ve perte sektöründe hizmet veren Demirci Perde, Türkiye’ye has perde kültürünü İngiltere’ye taşımanın yanısıra, ‘Shadow Curtins’ adıyla markalaşma yolunda.

Türkiye’nin perdesi Avrupa’nın ‘Shadow Curtin’ markası oluyor
09.12.2015
0
A+
A-

 

Demirci Perde ve Bellona ortakları Özgür Demirci ve Süleyman Hayırlı

Demirci Perde ve Bellona ortakları Özgür Demirci ve Süleyman Hayırlı

Londra’da yaklaşık 25 yıldan bu yana ev tekstili ve perde sektöründe hizmet veren Demirci Perde, Türkiye’ye has perde kültürünü İngiltere’ye taşımanın yanısıra, ‘Shadow Curtins’ adıyla markalaşma yolunda.

Çocukluk arkadaşı Özgür Demirci, Süleyman Hayırlı ve Ersin Altındal ortaklığındaki Demirci Perde, 1990’lı yılların başında, İngiltere’deki eksikliği farkederek kurdukları  firma ile evlerden, işyerleri ve üniversitelere kadar Türkiye’nin kaliteli perde zenginliğini bu ülkeye taşıyıp, seçkin firmalar arasında yerini aldı.

Firmanın ortaklarından Özgür Demirci, İngiltere’de perde kültürünün farklı olması nedeniyle, bu ülkede yaşayan Türkiye ve Kıbrıs kökenli toplumlarla çalışmaya başladıklarını belirterek, artık her etnik topluma ve kuruluşa servis verdiklerini kaydetti.

Anadolu’da perde ve ev içi dekorasyonun özellikle kadınlar için vazgeçilmez gelenekler arasında yer aldığını hatırlatan Demirci, “Biz bunu yaklaşık 25 yıl önce farkettik ve bu sektörde yeraldık. Kendi atölyelerimizde Türkiye’nin kaliteli tekstil ürünlerinden ürettiğimiz perdeler büyük ilgi gördü ve sürekli olarak müşteri profilimiz zenginleşti. Bizim toplumla başladığımız iş artık Londra’nın büyük yapılarında sürüyor. Son olarak son  East Anglia Üniversitesi’nin perdeleri firmamız tarafından gerçekleştirildi” dedi.

İngiltere’de perde ihtiyacını bugüne kadar birkaç büyük firmanın giderdiğini hatırlatan Özgür Demirci, bu firmaların sadece perde kumaşı satmakla yetinmesi nedeniyle, tüketicinin arzu ettiği perdeleri yaptırmakta zorlandığını, kumaştan ve kornişe kadar müşteri talebi öncelikli üretimi ise Demirci Perde’nin gerçekleştirdiğini ifade etti.

ŞİMDİ MARKALAŞMA ZAMANI

Türkiye’nin ev tekstili ve perde çeşitliliği ve kalitesi konusunda çok iyi bir yeri olduğunun altını çizen Demirci, “Gerçekten Türkiye altyapı olarak dünyada parmakla gösterilen ülke. Biz bu kaliteli ürünleri müşteri taleplerine göre ürettirip, Londra’daki firmamızın atölyelerindeki tecrübeli ekibimiz tarafından uyarlayarak bu ülkede bir perde geleneğini başlattık demek büyük bir iddia olmaz. Gerçekten, İngiltere’de evlere perde kültürümüzü taşıdık. Biliyorsunuz bizde mahremiyet, gelenekler ev hayatında çok önemlidir. Kadınlarımız, misafirlerini şık bir ev ortamında ağırlamak isterler. Biz işte bunu gerçekleştiriyoruz. Şimdi ise artık İngiltere sınırlarını da aşan bir markalaşma sürecine girdik. Almanya’dan son sistem makinalar temin edip, firmamızı sektörde daha büyük projelere hazır hale getirdik.  Ürünlerimizi etnik toplumların ötesine taşımak ve bir Avrupa markası haline getirmek için ‘Shadow Curtins’ adıyla çıtamızı yükseltiyoruz. Avrupa ev dekorasyonu ve perde sektöründe Türkiye’nin kalitesini yeni markamız altında geniş kitlelere ulaştıracağız” diye konuştu.

BELLONA ZİNCİRİ BÜYÜYECEK

Aynı zamanda Türkiye’nin kaliteli ve seçkin mobilya  markası Bellona’nın İngiltere Distribütörü olan Demirci Perde’nin ortaklarından Süleyman Hayırlı da, perde ile birlikte Londra’da iki şube ile hizmet verdikleri Bellona mağazalar zincirinin de artırılacağınını açıkladı. Hayırlı, Bellona’nın tasarım, kalite ve fiyatları ile geniş bir müşteri kitlesi tarafından benimsendiğini hatırlatarak, “Temsilcisi olduğumuz Bellona’da mağazalaşma konusunda hassas ve bize destek veriyor. Mağazaya uygun geniş mekanlar buldukça Bellona zinciri büyüyecek” diyerek bundan sonraki hedefleri hakkında ip ucu verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.