kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4348
EURO
34,8128
STERLIN
40,8433
BITCOIN
$62.856
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
16°C
LONDRA
16°C
Parçalı bulutlu
Salı Hafif yağmur
17°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Cuma hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C

İngiltere’de büyüyen bir Türk firması “Ionic Stone”

Ionic Stone; 2001 yılında Türkiye’de küçük bir atölye içerisinde başlattıkları üretim kapasitesini İngiltere’de büyüterek dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor.

İngiltere’de büyüyen bir Türk firması “Ionic Stone”
12.07.2015
0
A+
A-

 

Londra_Sayfa20 DSC_2988

Türkiye kökenli doğal taşların plaka ve fayans üreticisi Ionic Stone; 2001 yılında Türkiye’de küçük bir atölye içerisinde başlattıkları üretim kapasitesini İngiltere’de büyüterek dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor.

2001 yılında İngiltere’de küçük ölçekli bir işletme olarak işe başlayan Ionic Stone Doğal Taş ve Mermer Fabrikası, 2006 senesinde St Albans şehrinde açtıkları ofisleri ve ardından 2009’da Türkiye’nin Denizli şehrinde kurdukları büyük üretim fabrikalarıyla şimdiden İngiltere’nin önemli şirketleri arasına girdi.

 

Londra_Sayfa20 DSC_3109İngiltere ve Türkiye başta olmak üzere Singapur, Dubai, Riyad, Doha, Azerbaycan gibi pek çok ülkede devam eden büyük projeleriyle dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor.

Üretim yapmakta kullanılan makina parkurunu son teknoloji ürünlerle desteklemiş ve mermer üretimi yapan firmalar konumunda Türkiye ve İngiltere’nin sayılı fabrikaları arasına girmeyi başaran Ionic Stone, traverten ve limestone (kireçtaşı / kalker), bordür, granit ve porselen çeşitleriyle de geniş bir ürün yelpazesine sahip.

Deneyimli personelle birlikte kaliteye önem verdiklerini dile getiren Ionic Stone ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Günay Veli “Fabrika çalışanlarının eğitimli ve mermer sektöründe deneyimli olması firmamızı kaliteli üretim yapan firmalar arasında Türkiye ve İngiltere’nin öncü firmaları arasında yerini almasını sağlamıştır. Makina parkurundaki son teknoloji ürünleri seçmesi ve deneyimli personeli ile kaliteden taviz vermeyen Ionic Stone bugün üretiminin %90’nı ihraç etmektedir. Makina ve insan uyumunu bir arada mükemmelleştiren firmamız yüksek kaliteyi tüm dünyaya sunmaktadır. Firmamız plaka ve ebatlı mermer kalitesini ülkenin kalite zirvesinde tutmanın yanı sıra, personeline düzenli eğitimler verip, satış pazarlama, muhasebe, üretim planlama, işçi sağlığı ve iş güvenliği konularında da her zaman profesyonelliğin ve kurumsallığın öncüsü olmuştur” diye konuştu.

Londra_Sayfa20 DSC_3122

Açık kremden boz renklere, beyazdan siyaha birçok mermer çeşidine sahip Ionic Stone ürünleri, Burdur Beji (Crema Marfil), Bilecik Beji (Crema Rosalia), Muğla beyazı (Biancotto), Nero Marquina, Emperador Light ve daha fazlasıyla değişik seçenekler sunuyor.

Ayrıca traverten çeşitlerinde bilinen dört ana renk olan krem, kahverengi, pembe ve sarı, Denizli Classic ve Ivory traverten, vein-cut ve cross-cut, Noçe traverten ve sarı traverten olarak satışa sunulurken; Limestone diye adlandırılan kireç taşı ya da kalkerler, Limra (Antalya Kremi) ve Sea Shell (Deniz Kabuğu) seçenekleriyle müşterilerine sunuyor.

Gerek büyük binaların dış kaplamaları, gerek ev ya da işyerlerinin iç dekorlarında, mutfak ve banyolarda doğal taşları kullanarak özel bir atmosfer yaratmak isteyenler Ionic Stone fabrika satış ofisine mutlaka uğramalılar.

Ionic Stone Doğal Taş ve Mermer Fabrikası İngiltere ofisi, Unit 9 Porters Wood, Valley Road Industrial Estate
St Albans, Herts, AL3 6PQ adresinde hizmet veriyor.

Detaylı bilgi için 01727 800 200 numaralı telefonu arayabilir veya www.ionicstone.com internet adresinden de ürünlere ulaşabilirsiniz.

Londra_Sayfa20 DSC_3057

Londra_Sayfa20 DSC_2992

Londra_Sayfa20 mw5

Yorumlar

  1. Ahmet says:

    Belçika vatandaşlığım var çocukluk mesleğim granit mekanik montajı ve yer basamak gibi bütün taş işlemlerinde tecrübeliyim