kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4270
EURO
34,8315
STERLIN
40,8470
BITCOIN
$62.986
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
17°C
LONDRA
17°C
Parçalı bulutlu
Salı Hafif yağmur
18°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Cuma hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Yenilenen Aziziye Restaurant ‘Cağ Kebap’ lezzetini getirdi

Londra’nın Stoke Newington bölgesinde hizmet veren Aziziye Restaurant lezzet ve görünümünü yenilerken, Erzurum’a has ünlü ‘Cağ Kebabı’da menüsüne dahil etti.

Yenilenen Aziziye Restaurant ‘Cağ Kebap’ lezzetini getirdi
19.06.2015
0
A+
A-

Aziziye Cag Kebabi 11

Londra’nın Stoke Newington bölgesinde hizmet veren Aziziye Restaurant lezzet ve görünümünü yenilerken, Erzurum’a has ünlü ‘Cağ Kebabı’da menüsüne dahil etti.

Yaklaşık 17 yıldır işadamı İbrahim Ercan’ın işletmeciliğinde Aziziye Camii’nin giriş kısmında faaliyet gösteren Aziziye Restaurant, yeni düzenlemeyle mekanını genişletirken, müşterilerine daha iyi servis sunabilmek için daha görünür hale geldi.

Geçen Cumartesi günü yeniden hizmete açılan Aziziye Restaurant, Erzurum’un ünlü Cağ Kebab’ını da  İngiltere’deki lezzetseverlerin damak zevkine sundu.

Aziziye Cag Kebabi 8

YENİ GÖRÜNÜM VE FARKLI LEZZETLER

Aziziye Restaurant’ın Sahibi İbrahim Ercan, işletmelerinin ‘dışa bakan’ yüzünü yenilemenin ötesinde, insanları, Erzurum’un ünlü cağ kebabı lezzeti ile de buluşturduklarını belirterek, “Restaurant girişinde özel bölümde servis ettiğimiz cağ kebabını müşterilerimizin gözü önünde hazırlıyoruz. Tale-away servisimizi de artırdık. Modern görünümü, ferah ortamı ve görünürlüğümüz ve bilinirliğimiz daha ön plana çıktı” dedi.

Cağ Kebabı’nın meşe odunu ateşinde özel olarak pişirilerek servis edildiğini hatırlatan Ercan, “bazı lezzetler anlatılmaz tadılır ve yaşanır. Biz de henüz cağ kebabı ile tanışmamış olanları mekanımıza davet ediyoruz ve tanışmalarını öneriyoruz. Bu kebaba aşina olanları ise Türkiye’deki lezzeti ile buluşturuyoruz. Özel mönüsü ile sunduğumuz Cağ Kebabı; domates, biber, soğan, turşunun yanı sıra ezme, salata ve cacık ile birlikte servis ediliyor. Yanında meşhur Susurluk Ayranı, tatlı olarak da ünlü Erzurum Kadayıf Dolması ile farklı lezzetleri en ekonomik fiyatlarla servis ediyoruz” şeklinde konuştu.

Aziziye Personel 2

ŞARK KÖYLERİNDEN OLUŞAN DEKOR İLGİ ODAĞI

Aziziye Restaurant’ın müşteri kitlesini daha çok Türk ve Arap kökenli insanların oluşturduğuna işaret eden İbrahim Ercan, bir bölümü şark usulü döşenen mekanın İngiliz ve diğer toplumların da ilgisini çektiğini kaydetti.

İngiliz müşterilerin Aziziye Restaurant’ın dekorundan etkilendiklerini, kimi müşterilerin ise aile ve grup yemekleri için ‘şark köşesi’ odaları tercih ettiklerinin altını çizen Ercan, “İngilizler işyerimizi dekoratif açıdan farklı ve renkli buluyor. Anadolu’da çok yaygın olan fakat bu ülkede hiç bilinmeyen ‘yerde yemek’ kültürünü yabancılar, çok değişik buluyor. Hatta doğum günü partisini restaurantımızda yapan İngilizler bile oldu. Yeniliklerimizle birlikte müşteri eşitliliğinde ciddi pozitif katkılar alacağımızı düşünüyorum” sözleriyle iddialı olduklarını ifade etti.

Bir bölümü şark usulü, bir bölümü de modern olarak düzenlenen Aziziye Restaurant’ta yüksek localardan dolayı özellikle ailelerin yemeklerini, gönül rahatlığı ve tam anlamıyla ev huzuru içinde yiyebilme şansına sahip olduklarını anlatan Ercan, “Menüde kullanılan etin tamamı, üst katta bulunan ve yine bize ait olan Aziziye Kasabı’ndan hazırlanıyor. Dekoratif farklılığın yanı sıra güler yüzlü-tecrübeli personelimizle de, her zaman için Türk misafirperverliğine yaraşır biçimde müşterilerimizi ağırlıyoruz. Kalitemiz ise olmazsa olmazımız” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.