kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3719
EURO
34,6959
STERLIN
40,5642
BITCOIN
$57.638
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
17°C
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazartesi parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

Direct Traveller’a ‘en iyi’ ödülü

İngiltere turizm pazarında Kuzey Kıbrıs’ın en önemli tur operatörlerinden birisi olan Direct Traveller, Britanya’nın en önemli seyahat ödüllerinden ‘British Travel Awards’da yeniden ödüle layık görüldü.

Direct Traveller’a ‘en iyi’ ödülü
28.11.2014
0
A+
A-
Direct Traveller’ın genç yöneticisi Ramadan Özdemir, firmasının layık görüldüğü ‘British Travel Awards’ ödülü ile.

Direct Traveller’ın genç yöneticisi Ramadan Özdemir, firmasının layık görüldüğü ‘British Travel Awards’ ödülü ile.

İngiltere turizm pazarında Akdeniz tatilleri için en önemli tur operatörlerinden birisi olan Direct Traveller, Britanya’nın en önemli seyahat ödüllerinden ‘British Travel Awards’da yeniden ödüle layık görüldü.

Kuzey Kıbrıs’ta uzman seyahat firması Direct Traveller, sektörün en önemli organizasyonlarından birisi olan İngiliz Turizm Ödülleri’nde son elemeye kalarak,  ‘2014 Doğu ve Güneydoğu Avrupa uzman firması’ ve ‘2014 En iyi gezi tur firması’ seçildi. Daha önce de bu organizasyonda ödül alan firma, bu sene aldığı ödüllerle,  iki ödül alan tek Türk fiması oldu.

Direct Traveller direktörü Ramadan Özdemir yaptığı açıklamada Kuzey Kıbrıs’ı temsil etmenin son derece gurur verici bir başarı olduğunu belirtirken, “Bu ödül vesilesi ile Kuzey Kıbrıs’ın var olan bir turizm destinasyonu olduğunu İngiltere turizm sektörüne göstermeyi başardık” dedi.
Bu sene bir milyondan fazla oy kullanılan İngiliz Seyahat Ödülleri, seyahat alanındaki en iyi şirketleri ödüllendirmek için oluşturulan sektördeki en önemli ve geniş çaplı organizasyon olma özelliğine sahip.

Ulaşım’dan destinasyona, gemi seyahatinden müşteri hizmetlerine pek çok farklı kategoride dağıtılan ödüller, sektörel kalite standartları açısından en önemli ödül olarak kabul ediliyor.

12 YILDA SEKTÖRÜN EN ÖNEMLİ TUR OPERATÖRLERİNDEN BİRİSİ OLDU

Direct Traveller firması genç girişimci Ramadan Özdemir tarafından 12 yıl once kuruldu. Kıbrıs’ın tanınmış ailelerinden birisine mensup olan Özdemir’in ailesi 1974’ten önce İngiltere’ye taşındı. Kıbrıs sevgisinden dolayı, sektörel engellere rağmen Kuzey Kıbrıs’ta tatil pazarlamaya başlayan Özdemir’in kurduğu Direct Traveller, 2012 yılında ‘British Travel Awards’a layık görülmüştü.

Aynı yıl KKTC Turizm Bakanlığı tarafından turizm’deki başarılarından dolayı ödüllendirilen ve ödülü Londra’da düzenlenen bir etkinlikte Turizm Bakanı Ünal Üstel tarafından tarafından sunulan firma, 2011 yılında Sunday Times tarafından İngiltere’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında gösterilmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.