kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3803
EURO
34,7859
STERLIN
40,6732
BITCOIN
$59.783
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Cumartesi Hafif yağmur
15°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Pazartesi Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Salı kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

İş dünyası Redd Bar Law ile çalışıyor

2012 yılında, Avukat John Esplen ile danışman Hatti Suvari’nin ortaklığında kurulan Red Bar Hukuk ofisi, müşterileri arasına İngiltere’nin en tanınmış işadamları arasında yer alan Robert ve Vincent Tchenguiz kardeşleri de ekledi.

İş dünyası Redd Bar Law ile çalışıyor
07.07.2014
0
A+
A-

2012 yılında, Avukat John Esplen ile danışman Hatti Suvari’nin ortaklığında kurulan Red Bar Hukuk ofisi, müşterileri arasına İngiltere’nin en tanınmış işadamları arasında yer alan Robert ve Vincent Tchenguiz kardeşleri de ekledi. Firma, emlak sektöründeki yatırımları ile ‘En zenginler’ listesinde yer alan İranlı girişimcilerin Dolandırıcılık Ofisi’ne karşı (Serious Fraud Office ) geçen yıl maruz kaldıkları soruşturmalar üzerine açtıkları yasal mücadelede hukuki destek sağlıyor. Tchenguiz kardeşler, söz konusu soruşturmalar sonrası büyük bir kayba uğradıklarını ileri sürerek £300 milyon tutarında tazminat davası açtılar. İngiliz medyası ve hukuk çevrelerinin büyük ilgi gösterdiği davaya ilişkin bilgi veren Red Bar Hukuk ofisi direktörü Hatti Süvari, iş dünyasının hukuk ihtiyaçlarına hızlı ve olumlu

Red Bar Law firmasının direktörü Hatti Süvari

Red Bar Law firmasının direktörü Hatti Süvari

red bar law çözümler sunmayı hedeflediklerini belirterek, Tchenguiz kardeşlerin de bu hizmetlerinden yararlanan çok sayıda grup arasında yer aldığını vurguladı. Birlikte çalıştıkları onlarca barrister ve avukat bulunduğuna dikkat çeken Süvari şunları söyledi: “Hukuki problemleri olan işletme ve kişilerin yasal masrafları, süreç uzun zamana yayıldığından astronomik boyutlara ulaşabiliyor.Bireysel ve kurumsal müşterilerimizin yasal davalarını uzun yıllara yayılan bir probleme dönüşmekten kurtarmalarına yardımcı oluyoruz. Çok kısa sürede davanıza uygun bir barrister belirleyip uygun bütçelendirme yapmanızı sağlıyoruz. Şu anda bizim verdiğimiz hizmeti sektörde kimse sağlamıyor. Müvekkilerimizin günden güne artan yasal faturalarınızı düşürebiliriz; çünkü davalara göre uygun barrister sağlayıp, en sağlıklı çözüme ulaşmalarını hedefliyoruz. Bizimle çalışan barrister ve hukukçuların, en doğru biçimde bilgilendirilmelerini ve zamanında ödenmelerini güvence altına alarak, davaların gereksiz uzamasının önüne geçmeyi amaçlıyoruz ve  bunda da başarılı oluyoruz.”

DAVALARINIZIN MASRAFLI VE UZUN SÜRMESİNİN ÖNÜNE GEÇEBİLİRSİNİZ

Red Bar firmasının hem hukukçular  hem de müvekkilleri yasal süreçlere ilişkin düzenli olarak bilgilendirdiğini vurgulayan Süvari, “Akşam saatlerinden haftasonlarına kadar her an müvekillerimizin dosyalarına ilişkin bilgilendirme yapabiliyoruz.Avukat ve hukukçulara dava süreci ile ilgili ulaşamamak, pek çok insanın ortak şikayet noktası. Biz firma olarak, müvekillerle davayı sürdüren hukuçular arasındaki iletişimi sağlayarak, kişilerin davalarına ilişkin her türlü bilgiyi, diledikleri zamanda bize ulaşabilerek edinmesini sağlıyoruz” dedi. İngiltere Avukatlık Düzenleme Otoritesi (Solicitors Regulatory Authority – SRA-) tarafından yetkilendirilerek hukuk alanında bireysel ve kurumsal hizmet sunma hakkı elde eden az sayıda firma arasında yer alan Red Bar Law, ‘Solicitors Journal ve Legal Future gibi sektörel yayınlara da konu oluyor. Müşterileri arasında BBC gibi kurumların da bulunduğu firma, ihmal davalarından boşanmalara, ticari anlaşmazlıklardan göçmenliğe kadar çeşitli alanlarda hizmet veriyor. Yasal süreçlerin getirdiği maliyetleri, sürecin başlangıç aşamasından itibaren sabitleyerek, müvekkillerinin ekstra masrafla karşılaşmalarını engelleyen Red Bar Law, SRA tarafından lisanslandırılan ilk 10 kuruluş arasında yer alıyor. 25 Southampton Buildings, Central Court, London, WC2A 1AL adresinde faaliyet gösteren  Red Bar Law hukuk firmasına 0207 129 1424 numaralı telefondan veya www.redbarlaw.com internet adresinden ulaşılabiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.