kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3395
EURO
35,1094
STERLIN
41,0631
BITCOIN
$63.117
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
17°C
LONDRA
17°C
Kapalı
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
15°C
Perşembe Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Cuma Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C

Advangate’den hukuk alanında yeni hizmet

ADVANTAGE Avukatlık direktörlerinden Avukat Fidan Osoy, 2018 itibariyle faaliyet alanlarına ekledikleri Türk Hukuku konusunda açıklamalarda bulundu.

Advangate’den hukuk alanında yeni hizmet
03.02.2018
0
A+
A-

ADVANTAGE Avukatlık direktörlerinden Avukat Fidan Osoy, 2018 itibariyle faaliyet alanlarına ekledikleri Türk Hukuku konusunda açıklamalarda bulundu.

Birleşik Krallık’ta yaşasanız dahi Türkiye ile maddi ya da ticari ilişkilerinizi sürdürmeye devam etmeniz normaldir. Bu durumda gerekli hukuki adımları atmak için yakınınızda, kolay ulaşabileceğiniz bir danışmandan destek almak daha hızlı, pratik ve güvenli bir seçenek olacaktır.

Advantage Avukatlık, bu ihtiyaca cevap olmak için artık Türk Hukuku alanında da hizmet vermeye başladı. Türkiye’deki her türlü hukuki ihtiyacınız için Advantage Avukatlık’ı arayabilirsiniz.

“Burada yaşamınızı sürdürürken Türkiye’de olan bağlarınızın da birçok açıdan hukuki yardım gerektirdiğinin farkındayız. Gayrimenkul alıp satarken birçok zorlukla ve hukuki sorunla karşılaşabiliyorsunuz; ya da taşınmazı aldıktan sonra sık sık değişen imar ve belediye mevzuatı sebebiyle hak ve arazi kayıplarınız oluşabiliyor. Müteahhitten alınan gayrimenkullerin bir türlü tamamlanıp kat sahiplerine teslim edilmediği vakaları hepimiz duyarız. Bu kimi zaman taraflar arasında uzun süren bir mücadele gerektirebilir.” diyen avukat Osoy, açıklamasına şöyle devam etti:

Avukat Fidan Osoy

“Yakınlarınızın ölümü veya veraset sonucu elde etmeniz gerekip de alamadığınız malların kayıpları ve tazminatlar gibi konularda da hukuki yardıma çoğu zaman ihtiyaç duyduğunuzu biliyoruz.

Birçok vatandaşımız, Türkiye’de gerçekleştirdiği boşanma davası sonucunda sahip olacağı malların paylaşımı esasları, kaçırılan tapuların geriye alım işlemleri; tazminat, nafaka ve velayet hakları gibi konulardaki haklarının farkında olmuyor; bu sebeple de hakkı olanı alamıyor. Bu sorunlarınızın çözümünde de yanınızdayız. Boşanma davaları bittikten sonra, Türkiye’de de boşanma işleminin resmi olarak tanınması için Nüfus Müdürlüğüne kayıt işlemlerinin yapılması da tavsiye ettiğimiz bir hukuki adımdır. Bunun pratik biçimde çözülmesi için bizi arayabilirsiniz.

Türkiye’ye seyahatlerinizde orada yaşadığınız trafik kazaları veya aldığınız para cezalarında ne kadar mağdur olduğunuzu ve yine alınması gereken tazminatlarınızın birçoğunu almadığınızı gelen sorulardan anlıyoruz. Bunların takibinde sizin için gerekli adımları atabiliriz.

Emeklilik işlemlerinde çoğu kez yanlış hesaplamalarla karşılaşıldığını, emekli olunması gereken hallerde olunamadığını yine çokça duyuyoruz. Bu konuda net hesaplamaların nasıl yapılacağı hakkında sizi bilgilendirip en kısa şekilde emekli olabilmeniz için gerekli adımları atmanıza yardımcı oluyoruz.

Bunların dışında Türkiye’de olup da alınamayan her türlü alacak tazminat ve benzeri davalarınızın takibini İngiltere’den yapabiliyoruz. Yokluğunuzda alınan tutuklama kararlarının kaldırılması işlemini de buradan yönetebiliyoruz.”

Türkiye’deki her türlü hukuki sorununuzun çözümü hakkında daha fazla bilgi almak için Advantage Avukatlık’ı 0208 807 1676 numarasından arayabilir veya Advantage House, 2nd Floor, 273 Fore Street, Edmonton, London, N9 0PD adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.