kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.755
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
14°C
LONDRA
14°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Salı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Ali Perçin’den bomba gibi açıklamalar

Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) Yönetim Kurulu üyesi Ali Perçin, Londra Gazete.com aracılığıyla ağır suçmalarda bulundu.

Ali Perçin’den bomba gibi açıklamalar
25.10.2016
0
A+
A-
TTFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Perçin.

TTFF Yönetim Kurulu üyesi Ali Perçin.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) Yönetim Kurulu üyesi Ali Perçin, Londra Gazete.com aracılığıyla ağır suçmalarda bulundu.

Kuzey Kıbrıs’ta uzun yıllar futbol oynadıktan sonra geldiği Londra’da Dumlupınar Kulübü’nün yönetim kurulunda yer aldığını, bu sezon ise TTFF yönetime seçildiğini hatırlattı.

“Futbolumuza ve Federasyonumuza almak için değil vermek için geldim” diyen Ali Perçin, TTFF’nin 40 yıldır neden ileriye gidemediğini yakından gördüğünü ve kısa sürede büyük hayal kırıklıkları yaşadığını söyledi. Federasyon yönetimindeki bazı kişileri isim vermeden ‘kumpas’ kurmakla suçlayan Perçin, “toplantılarda futbolumuz için yeni projeler üretmek yerine, onun bunun ayağını nasıl kaydıracağız hesabı yapanlar var. Toplantılar birşey konuşmadan geçip gidiyor” şeklinde konuştu.

SAHALARA UĞRAMAYAN ÜYELER VAR

Federasyon Hakem Sekreteri Soner Mustafa’nın rahatsızlığı nedeniyle bu görevi geçici olarak üstlendiğini, kısa sürede en iyi şekilde yapmaya çalıştığının altını çizen TTFF üyesi Perçin, “Başta Pymmes Park olmak üzere sahaları dolaşıyorum. Hakemleri, kulüp başkanları ile tanıştırarak sıcak diyalog kurmalarını sağlamaya çalışıyorum. Hatta veteran ligi maçlarında ücret almadan hakemlik yapıyorum, sırf Federasyonumuzdan para çıkmasın diye. Ama bakıyorum yönetimdeki bazı üyelerimiz birkaçı dışında sahalara bile uğramıyor. Yalnız kalıyorum” diye devam etti.

Ali Perçin, geçtiğimiz Perşembe günü geçici olarak devraldığı hakem sekreterliği görevini bıraktığını ifade eden ederek şöyle devam etti:

“Bu iş geçici görevle olmaz. Soner Mustafa arkadaşımıza Allah’tan sağlık diliyorum, ama görevinden istifa etmesi gerekir. Yine aynı şekilde şu anda sekreterlik görevi de boşta. Oraya atamayla Eray arkadaşımız getirildi. Bu da tüzüğe aykırı bir durum. Buralara seçim yapılmalı. Seçimle göreve gelirsem hakem sekreterliği görevini en iyi şekilde yapmaya çalışırım. Kulüplerden o görev için güven almam gerektiğine inanıyorum. Yönetimdeki bir iki kişinin kararıyla görev değişikliği olamaz.”

HERKES ÇALIŞSA SORUNLAR YAŞANMAZ

Perçin göreve başladıktan sonra başta Mehmet Mimoğlu olmak üzere, Turgut Esendağlı, Serdar Sarı ve Mehmet Elitok’un kendisine destek verdiğini, başka kimseden yardım görmediğini söyledi.

Görevini bıraktıktan sonra geçen hafta sonu oynanan maçların bir kısmında hakem olmadığını, olayların çıktığına dikkat çeken Ali Perçin, “Federasyonda herkes elbirliği yapsa, birbirini tamamlasa, herkes çalışsa bu sorunlar yaşanmaz” dedi.

Yorumlar

  1. Ahmet says:

    Sayin ali percin federasyona dumlupinar spor kulubu icin gizli ajan olarak secildi. Ali percin faal uye olarak federasyona secildi ve kendisine verilen gorevi hakem sekreterligini hic bir notice vermeden biraktigini acikladi. Ayrica yaptigi bu kotulukle federasyonu hem maddi hemde manevi olarak zarara ugratdi. Madem birakacaksin en az 1 hafta onceden toplantida bunu federasyona bildirmesi lazimdi. Ama kendisi federasyona zarar vermek icin aralarina katilmistir. Bazi arkadaslarin da goreve atanmasina tüzüğe aykiri oldugundan bahsetdi , ali percinin tüzüğü ingilizce bilen birilerine okutmasini tavsiye ediyoruz. Federasyona faydali değil zararlı. Biz de onun bu cocukca davranisindan dolayi pazar günümüzü boşa harcadik. Bence bu kadar magduriyeti federasyon degil kendisi yani Ali perçin tedarik etmelidir. Saygilar.