kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3892
EURO
34,7838
STERLIN
40,6746
BITCOIN
$59.779
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Cumartesi Hafif yağmur
15°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Pazartesi Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Salı kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Fenerbahçe, Nadir’in takımı ile aynı grupta yer aldı

Fenerbahçe, İskoçya şampiyonu Celtic, Hollanda şampiyonu Ajax ve Norveç temsilcisi Molde ile eşleşti.

Fenerbahçe, Nadir’in takımı ile aynı grupta yer aldı
28.08.2015
0
A+
A-

 

Nadir Çiftçi İskoçya Premier Ligi'nde 68 maçta 25 gol attı.

Nadir Çiftçi İskoçya Premier Ligi’nde 68 maçta 25 gol attı.

UEFA Avrupa Ligi’nde bugün çekilen kuralarda Fenerbahçe, İskoçya şampiyonu Celtic, Hollanda şampiyonu Ajax ve Norveç temsilcisi Molde ile eşleşti.

Fenerbahçe’nin rakiplerinden Celtic bir de Türk futbolcu oynuyor. Son iki yıldan beri Dundee United forması giyen ve takımının en golcüsü olan Türkiye kökenli Hollanda vatandaşı Nadir Çiftçi. geçtiğimiz Haziran ayında Celtic’e transfer odu. Takımının bir önceki turda Malmö’ye elendiği UEFA Avrupa Ligi play-off maçlarında oyuna sonradan giren Çiftçi, ligde ise henüz forma giymedi.

HOLLANDA ALT YAPILI

Karakoçan doğumlu olan Nadir Çiftçi, Hollanda’ya giden bir gurbetçi ailenin çocuğu. Çiftçi, futbol kariyerine Haaglandia ve Den Haag takımlarında başladı.

2007-2010 yılları arasına İngiltere’ye transfer olarak Porstmouth forması giyen, 19 maçta 1 gol atan Nadir Çiftçi, daha sonraTürkiye Süper Ligi takım Kayserispor’a geçti. Ancak bir sezon yer aldığı Sarı-Kırmızılı takımda sadece 11 kez şans alabilen Çiftçi, Holanda’nın  NAC Breda takımında da bir yılda 7 maça çıktı.

FENERBAHÇE DE İSTEMİŞTİ

İskoçya Premier League takımı Dundee United’da patlama yapan Türkiye asıllı futbolcu, iki sezonda 68 karşılaşmada sahaya çıkarak 25 gole imza attı.

Geçen sezon devre arasında golcülerinin sakatlıkları nedeniyle birara zor durumda kalan Fenerbahçe’ye transferi gündeme gelen, İskoç takımının 1 milyon sterlin değer biçtiği Çiftçi kulübünde kaldı. Golcü futbolcu bu sezon  başında da Celtic’in teklifine “Evet” dedi.

BEŞİKTAŞ’IN RAKİPLERİ

H Grubu’da yer alan Beşiktaş’ın rakipleri ise Portekiz’den Sporting Lisbon, Rusya’dan Lokomotiv Moskova ve Arnavutluk’tan İskenderbey takımları.

LIVERPOOL VE TOTTENHAM’IN RAKİPLERİ

UEFA Avrupa Ligi’nde West Ham ve Southampton’ın elenmeleri ile sadece Liverpool ve Tottenham, İngiltere’yi temsil edecek.

B Grubunda Liverpool, Rusya’dan Rubi Kazan, Fransa’dan Bordeaux ve İsviçre’den Sion ile oynayacak. Tottenham ise J Grubu’nda Belçika’dan Anderlecht, Fransa’dan Monaco ve Azerbaycan’dan Karabağ ile mücadele verecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.