kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2831
EURO
34,8008
STERLIN
40,6255
BITCOIN
$64.260
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
19°C
LONDRA
19°C
Orta şiddetli yağmur
Salı Hafif yağmur
20°C
Çarşamba Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Perşembe Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Cuma hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Enes Ünal’ın Genk mesaisi başladı

Sezon başında Manchester City’nin, Belçika Süper Ligi takımlarından Genk’e iki yıllığına kiraladığı Enes Ünal, yeni takımında ilk çalışmasını yaptı.

Enes Ünal’ın Genk mesaisi başladı
02.08.2015
0
A+
A-

 

Enes Ünal, Genk'in maölarını oynadığı stadını ve tesislerini gezdi.

Enes Ünal, Genk’in maçlarını oynadığı stadını ve tesislerini gezdi.

Sezon başında Manchester City’nin, Bursaspor’dan aldığı ve Belçika Süper Ligi takımlarından Genk’e iki yıllığına kiraladığı Enes Ünal, yeni takımında ilk çalışmasını yaptı.

Genk Kulübü yöneticileri, Enes Ünal'a giyeceği (9) numaralı formayı verdi.

Genk Kulübü yöneticileri, Enes Ünal’a giyeceği (9) numaralı formayı verdi.

Stad ve tesisleri de gezen Enes Ünal, şunları söyledi: “Hayalim yurtdışında oynamaktı. Manchester City gibi dünyanın en büyük kulüplerinden birine transfer oldum. Şimdi biraz tecrübe kazanmam gerekli. Manuel Pellegrini beni yakından takip edeceğini söyledi. Genk de beni beğenip istemiş. İki yıl sonra City’ye çok daha hazır olarak döneceğime inanıyorum.” Enes Ünal, Genk Kulübü’nün internet sitesinde kendisiyle yapılan ropörtajda da şöyle konuştu:

KENDİMİ GELİŞTİRMEM İÇİN GENK, İDEAL BİR KULÜP

“Genk’te birçok Türkün yaşadığını öğrendim. Bu benim için hoşgeldin bonusu oldu. Ancak. Benim tercihimi etkileyen bu olmadı. Burası insanların kolayca uyum sağlayacakları yermiş. Bundan dolayı mutluyum. Kendimi geliştirmek için çok ideal bir kulüp. Genk’e transfer olmak hiçbir zaman aklımda yoktu ama buraya geldiğim için de mutluyum. Takımla ilgili çok önemli bilgiler öğrendim. Benden önceki 9 numara Jelle Vossen, önemli izler bırakmış. Ben de performansımla bu boşluğu kapatmak istiyorum. Çok hoş bir stadımız var. Bursaspor’un her maçını 20-25 bin kişi izlerdi. Burada da aynısı olacağa benziyor. Teknik Direktörüm seyretmem için ligdeki ilk maçın videosunu verdi. 10 numaralı Gorius’un frikik ustası olduğunu gördüm ama benim de iyi frikik atışlarım vardır.” Öte yandan Genk, geçen sezon Belçika Ligi’ni yedinci sırada tamamlamıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.