kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4966
EURO
34,9216
STERLIN
40,7206
BITCOIN
$64.488
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
10°C
LONDRA
10°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
12°C
Pazar Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Ali Perçin TTFF Asbaşkanlığına aday

Ali Perçin TTFF Asbaşkanlığına aday
01.06.2021
0
A+
A-

Türk Toplumu Futbol Federasyonunda seçim heyecanı devam ediyor.

15 Haziran Salı akşamı gerçekleşecek olan TTFF Olağan Genel Kurulu (AGM) için Dumlupinar Yeni Malatyaspor Başkanı ve eski TTFF yönetim üyesi Ali Perçin, Asbaşkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Uzun yıllar TTFF bünyesinde gerek kulüp yöneticiliği ve hakem sekreterliği  yapan Ali Perçin, adaylığı ile ilişkin şu açıklamayı yaptı:

‘‘Şahsim olarak gerek futbol yaşantım gerek ise futbol yöneticiliğim deki başarılarımı, yeni kurulan TTFF futbol akademisine taşmak ve şimdiye kadar teorik olan bu projeyi pratikte de daha üst seviyelere taşımak adına Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Asbaşkanlığına adayım.

Benim bu adaylığımın bu çalışmalar için iyi bir rekabet ortamı getireceğine inancım tam. Adaylığa karar vermeden önce yaklaşık 2 ay boyunca birtakım fizibilite çalışmaları yaptım ve konu yurtdışında yaşayan Türk gençliği olunca ilk olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve İlgili kurumlarının çok büyük desteklerini gördüm. Bana verilen bu destek bu göreve talip olmamda çok büyük bir etken olmuştur.

Gerek sportif gerek akademi gerekse proje kapsamında güzel çalışan bu yönetime, bu toplumun bir ferdi olarak katkı koymak adına aday oluyorum. Eğer bu güzel ve anlamlı yolda değerli kulüplerimiz beni bu göreve layık görürse, Asbaşkan olduktan sonra bu projeleri hayata geçirmek için TTFF yönetim kurulunun beraber ortak çalışması ile başlayacağız. Londra’nın en değerli ve en büyük toplum kurulusu olan Futbol Federasyonumuza ve ayrıca gençlerimize hizmet etmek benim için bir onurdur.’’

Yorumlar

  1. Ufuk says:

    Sevgili dostum ve Kardeşim Ali Perçin in
    Talip olduğu asbaşkanlık görevini
    Hırs,azim , bilgi birikimi ile layıkıyla yapacağına canı gönülden inanıyorum.
    Kendisine başarılar diliyorum