kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4480
EURO
34,7443
STERLIN
40,5371
BITCOIN
$63.683
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
10°C
Pazar Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Yürüyerek Futbol’da Türk Ligi’nin ilk temsilcileri

Türk Toplumu Futbol Federasyonu da bu sezon Masterler 45 yaşüstü Yürüyerek Futbol Ligi’ni kurmak için harekete geçti.

Yürüyerek Futbol’da  Türk Ligi’nin ilk temsilcileri
16.10.2014
0
A+
A-
Serdar Sarı, Erdoğan Baca, Alp Ermiya ve İbrahim Tümse, Yürüyerek Futbolun öncü spor adamları oldu.

Serdar Sarı,, Erdoğan Baca, Alp Ermiya ve İbrahim Tümse, Yürüyerek Futbolun öncü spor adamları oldu.

Futbol sevgisi dünyada hızla yayılmaya devam ediyor. Artık7’den 70’e herkesin gözdesi olan futbolu izlemek kadar oynamak da hiç şüphesiz ayrı bir zevk, ayrı bir tutku. Her yaştan, her meslekten insanın haftanın her günü oynadığı futbol dünyasına yön verenler, şimdi de walking-football’un temellerini attı.

Yaş ve sağlık nedenleriyle  sahada fazla koşamayan, ancak futbol topuna dokunmak isteyenler de Yürüyerek Futbol organizasyonlarıyla bu arzularını tatmin edebilecek. Aynı paralelde Türk Toplumu Futbol Federasyonu da bu sezon Masterler 45 yaşüstü Yürüyerek Futbol Ligi’ni kurmak için harekete geçti.

Geçtiğimiz Pazartesi başlayan Türk Masterler 35 Yaşüstü Ligi maçları öncesi deneme şeklinde Yürüyerek Futbol maçlarını da oynatmaya başladı. Doğan Türk Birliği ve Mehmetçik bu ligin ilk takımları oldu. İki takım arasındaki bu ilk maçı 6-4 kazanan Doğan TB oldu. Mehmetçik forması giyen Erdoğan Baca, üç gol atarak bu kategoride hat-trick yapan ilk Türk futbolcu oldu.

Futbol camiasının yakından tanıdığı emektar yöneticiler, şimdi bu maçlarda hünerlerini sergiliyor. Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri Serdar Sarı ve İbrahim Tümse,  Yeni Boğaziçi Kulübü Başkanı Erdoğan Baca, Doğan TB Sekreri Alp Ermiya, işadamı Eyüp Karataş, Yürüyerek Futbolun  öncü isimleri arasında yerlerini aldı.

Yürüyerek Futbol'un Türk Ligi'ndeki ilk takımlarından biri Doğan Türk Birliği.

Yürüyerek Futbol’un Türk Ligi’ndeki ilk takımlarından biri Doğan Türk Birliği.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.