kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3810
EURO
34,7768
STERLIN
40,6744
BITCOIN
$59.406
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Cumartesi Hafif yağmur
15°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Pazartesi Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Salı kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Bush Hill Rangers, Ligde

Bush Hill Rangers, Ligde
20.07.2012
0
A+
A-

BUSHHILLRANGERS_3webTürk  teknik adam ve yöneticilerin yönetiminde sayıları giderek artan takımlarımız İngiliz liglerinde bu sezon büyük hedefler peşinde koşacak.

BUSH HILL RANGERS A TAKIMINI KURDU

Kıbrıslı Türk işadamı Soner Mustafa’nın başkanlığındaki Bush Hill Rangers, Herts Senior County League Premie Küme’de mücadele olacak. Uzun yıllar kurduğu genç takımlarla birçok genci futbola yönelten ve başarılı sonuçlar elde eden Soner Mustafa, bu kez A kategorisinde de Cumartesi liginde mücadele edecek. Yönetim krizi yaşayan Goffs Oak takımını alarak Herts Senior County Leageu’e iştirak eden Bush Hill Rangers, 18 Ağustos Cumartesi günü kendi sahası olan Brimsdown Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak maçta Sarratt FC’yi konuk edecek. Bush Hill Rangers’ın menajerliğini Tolga Hüseyin yapacak. Bu arada kadroda Akıncılar’ın başarılı futbolcusu Tansel Osman ile Taşer ve Taylan Akkaya’nın da yer alacağı öğrenildi. Taylan Akkaya, böylelikle altyapılarında uzun süre formasını giydiği Bush Hill Rangers’a geri döndü.

GENÇLERE YATIRIM

Geçen sezonki şampiyon 18 yaşaltı takımını da aynı ligin Reserve Kümesi’ne sokan Başkan Soner Mustafa, 15 ve 16 yaşaltı takımların devam edeceğini, yeni kurulacak 12 ve 13 yaşaltı takımları için de yetenekli gençler aradıklarını söyledi.

Öte yandan geçen hafta gazetemizde Aslan FC’nin kuruluşuyla ilgili çıkan haberimizdeki bazı noktalara da değinen Soner Mustafa, “Onların Goffs Oak’ın reserve takımını alarak lige katılmaları gerçek dışıdır. Aslan FC, Birinci Küme’de bir takımlık boşluk oluğu için oraya alınmıştır. Goffs Oak’ın reserve takımınının da adını değiştiren ve Bush Hill Rangers yapan biziz” dedi.

ASLAN FC HAZIRLANIYOR

Bilindiği üzere Türk işadamlarının öncülüğünde oluşturulan Aslan FC de aynı ligin bir altı olan 1. Küme’de yer alacak. Her hafta Salı ve Cumartesi günleri Palmers Green’deki Broomfield Park’ta antrenmanlarıı menajer Kemal Kemal yönetiminde sürdüren Aslan FC de ilk lig maçını 18 Ağustos Cumartesi günü kendi sahası olan Pymmes Park’ta saat 15.00’te oynayacak. Aslan FC’nin rakibi geçen sezon Premier Küme’den düşen Buntingford FC.,

Aslan FC, ilk hazırlık maçını bu Pazar günü Wadham Lodge’da Türk Ligi Birinci Küme’nin yeni takımı Binatlı ile oynayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.