kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$63.633
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Pazar Hafif yağmur
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Çarşamba kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

David ve Victoria Beckham çifti, 24 yılda aşkın kitabını yazdılar

David ve Victoria Beckham çifti, 24 yılda aşkın kitabını yazdılar
02.07.2023
0
A+
A-

David ve Victoria Beckham, aralarında yasak aşkın da bulunduğu tatsızlıklar yaşasalar da hepsinin üstesinden gelmeyi başardı. Önümüzdeki günlerde evliliklerinde bir yılı daha geride bırakmaya hazırlanıyorlar.

Anladınız büyük bir olasılıkla. David ve Victoria Beckham’dan söz ediyoruz. Son bir yıldır büyük oğulları Brooklyn’in evliliği ve Victoria’nın gelini Nicola Anne Peltz ile arasındaki gerilimle gündeme gelseler de Beçkham çiftinin mutlu evliliği tartışma götürmez bir gerçek.

Geçmişte, David’in futbol kariyerinin en parlak öneminde bir aldatma olayına adları karışsa da Beckham çifti İngiliz halkının Buckingham Sarayı’na gönderme yaparak taktığı isimle Beckingham Sarayı’nda gayet iyi geçinip dışarıya da mutluluk tablosu çizerek evliliklerini sürdürüyorlar.

O dönemdeki adıyla Victoria Adams ile David Beckham 1997 yılında tanıştı. O zamandan bu yana da ayrılmaz bir şekilde birlikteler. Birçok kişi onları dünyanın en zengin ve nüfuzlu çiftlerinden biri olarak biliyor. Ama bazıları da Beckham çiftini “gerçek aşkın var olduğunun kanıtı” olarak görüyor.

‘BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ’

Bu yasak ilişki iddialarının ardından ne mi oldu? David ve Victoria birbirlerine daha sıkı sarıldılar. Bu arada Rebecca Loos da David Beckham’ın kişisel asistanı olarak işini kaybetti.

Özetle bu yasak aşk iddiaları Beckham çiftinin yuvasını yıkamadı. Victoria Beckham, bir röportajında bu işin sırrını da şöyle anlatmıştı: “David ve benim kanıtlayacak bir şeyimiz yok. Birbirimizi seviyoruz, birbirimize sahip çıkıyoruz. Hem partner olarak hem de ebeveyn olarak güçlüyüz.”

Ünlü çiftin dört çocuğu var. En büyük oğulları Brooklyn, Nicola Anne Peltz ile hayatını birleştirdi. Yani Beckham çifti genç yaşta kayınvalide ve kayınpeder oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.