kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5976
EURO
34,7428
STERLIN
40,4972
BITCOIN
$62.449
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Ünlü model, sevgilisinin yemek sipariş geçmişinden aldatıldığını öğrendi

Ünlü model, sevgilisinin yemek sipariş geçmişinden aldatıldığını öğrendi
19.01.2023
0
A+
A-

Dünyaca ünlü model Wanessa Moura, sevgilisinin telefonundan yemek siparişi geçmişine bakarken aldatıldığını öğrendi. Olayın peşine düşerek sipariş verilen günün güvenlik kameralarını inceleyen model, sevgilisinin eve bir kadınla girdiğini gördü.

Shakira’nın Gerard Pique tarafından aldatıldığını buzdolabındaki reçel kavanozundan anlamasının ardından ünlü model Wanessa Moura’dan da bir açıklama geldi. Başına gelen aldatılma hikayesini anlatan model, ihaneti sevgilisinin yemek sipariş geçmişinden öğrendiğini söyledi.

SİPARİŞ GEÇMİŞİNDEKİ DETAY ELE VERDİ

Erkek arkadaşının telefonundan yemek siparişi verirken geçmiş alışverişlere bakan vegan model, vegan olmayan bir restorandan yemek siparişi verildiğini fark etti. Yemek siparişinden şüphelenen model, “Sipariş ettiğimiz yemeği hatırlamak için geçmişine baktım. Ama baktığımda anlayamadım. Siparişin verildiği tarihler kafamı karıştırdı” dedi.

KAMERADA SEVGİLİSİNİ BAŞKA KADINLA GÖRDÜ

Model, siparişin verildiği tarihlerde beraber yaşadığı erkek arkadaşının da kendisinin de ayrı ayrı seyahatlere çıktıklarını fark edince araştırmasını devam ettirdi. Güvenlik kameralarını inceleyen Moura, “Binadaki kameralara bakmak istedim ve oradaydı, başka bir kadınla içeri giriyordu” şeklinde konuştu. İhanete uğradığını anlayan model, ilişkisini bitirdi.

SHAKIRA DA REÇEL KAVANOZUNDAN ANLAMIŞTI

Ünlü şarkıcı Shakira da yasak aşkı buzdolabında bulduğu yarım kavanoz çilek reçeli ile fark ettiğini anlatmıştı. Pique’nin kesinlikle çilek reçeli yemediğini söyleyen Shakira, seyahatten döndükten sonra bulduğu çilek reçeli kavanozuyla şüpheye düşmüş ve bir süre sonra da gerçek ortaya çıkmıştı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.