kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3334
EURO
35,1194
STERLIN
40,9530
BITCOIN
$71.213
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanan Marilyn Manson’ın evine polis baskını

Cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanan Marilyn Manson’ın evine polis baskını
01.12.2021
0
A+
A-

Los Angeles  Şerif Departmanı, pazartesi günü sabah saatlerinde, cinsel saldırı suçlamasıyla yargılanan ABD’li müzisyen Marilyn Manson’ın (Brian Hugh Warner) evinde arama yaptıklarını açıkladı.

ABD’li şarkıcı Marilyn Manson’ın cinsel saldırı suçlamalarıyla ilgili hukuki sorunları sürüyor.

Los Angeles Şerif Departmanı, 52 yaşındaki müzisyenin Los Angeles’taki evi için pazartesi günü bir arama emri çıkardıklarını ve o sabah bir arama yaptıklarını doğruladı.

Aramanın, 3 kez Altın Küre adayı olan Evan Rachel Wood da dahil olmak üzere 15’ten fazla kadın tarafından cinsel saldırı ve fiziksel tacizle suçlanan ve asıl adı ‘Brian Hugh Warner’ olan Manson hakkında devam eden soruşturmalarla bağlantılı olduğu bildirildi.

Dedektiflerin, savcılığa getirilmeden önce incelemeye sunulacak medya depolama birimlerine ve sabit disklere zorla girdiklerini ve el koyduğunu ilk bildiren TMZ’ye göre, pazartesi günkü baskın sırasında Manson evde değildi.

Manson şu anda, eski kız arkadaşı Ashley Morgan Smithline ve Game of Thrones oyuncusu Esmé Bianco da dahil olmak üzere, kendisi tarafından cinsel tacize uğradığını iddia eden kadınların açmış olduğu 3 ayrı davayla karşı karşıya.

‘Jane Doe’ tarafından açılan dördüncü bir cinsel taciz davası, Eylül ayında, kendisini suçlayan kişinin iddialarının zaman aşımına uğraması nedeniyle mahkeme tarafından reddedilmişti. ‘Gerçekliğin korkunç çarpıtmaları’

Daha önce ABD’li müzisyen, kendisi hakkındaki tüm cinsel saldırı ve fiziksel taciz iddialarını inkar etmişti.

Manson, daha önce Instagram’da kendisine yöneltilen suçlamalara değinerek, ‘yakın ilişkilerinin her zaman benzer düşünen ortaklarla tamamen rızaya dayalı olduğunu’ söylemiş ve kadınların iddialarını ‘gerçekliğin korkunç çarpıtmaları’ olarak nitelendirmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.