kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,6563
EURO
34,8392
STERLIN
40,6941
BITCOIN
$61.808
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Meghan Markle’ın gelinliği ortaya çıktı

Meghan Markle’ın gelinliği ortaya çıktı
05.05.2018
0
A+
A-

 

Daily Mail Gazetesi, Prens Harry’nin nişanlısı Meghan Markle’ın 19 Mayıs‘ta gerçekleşecek düğününde bir tanesinin tasarımı İngiliz moda evi Ralph & Russo’ya ait olan iki farklı gelinlik giyeceğini açıkladı.

EL YAPIMI GELİNLİK

36 yaşındaki eski ABD‘li oyuncunun Ralph & Russo tasarımlı el yapımı ve boncuk işlemeleri bulunan gelinlikle, Prens Harry ile evlilik yemini etmek için, St. George Şapeli’ndeki koridorunda yürüdüğü andan itibaren, 2. Elizabeth’in Windsor Sarayı’nda düzenleyeceği resepsiyona kadar görüleceği belirtildi.

“YÜZ SAAT EMEK HARCADILAR”

Farklı bir kaynak,135 bin dolarlık gelinliğin bedelinin gizlice Prens Harry’nin ailesi tarafından ödendiğini söyleyerek, “Fiyatı çok fazlaymış gibi geliyor ama sonuç olarak bu yılın düğünü olacak, neredeyse tamamen el yapımı olan bu gelinlik için birçok insan neredeyse yüz saat boyunca emek harcadı” ifadelerini kullandı.

KATE MIDDLETON’UN GELİNLİĞİNİ GÖLGELEYEMEDİ

Diğer taraftan Markle’ın gelinliği 2011’de Prens William ile dünyaevine giren Kate Middleton‘un gelinliğini gölgede bırakamadı. Geçtiğimiz ay üçüncü çocuğunu dünyaya getiren Cambridge Düşesi, Alexander MacQueen tasarımı 250 bin sterlin değerinde bir gelinlik giymiş ve tasarım moda tarihinin en çok konuşulan gelinlikleri arasına girmişti.

BİR HAFTA ÖNCEDEN GELECEKLER

Markle’ın ABD’de yaşayan yoga öğretmeni annesi Doria Ragland ve Meksika‘da yaşamın sürdüren eski ışık yönetmeni babası Thomas Markle, düğünden bir hafta önce İngiltere‘ye gelecek. Markle çocukken boşanan çift, evlilik töreninden birkaç gün önce ise İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, Prens Philip, Prens Charles ve Camilla Parker gibi Kraliyet ailesinin önemli isimleriyle tanıştırılacak. Kraliyet geleneklerine uygun olarak 36 yaşındaki Markle’ın annesinin, düğün töreni için yapılan geçit esnasında kızına at arabası ile eşlik edeceği bildirildi.

DÜĞÜNDE “ÇİÇEK ÇOCUKLAR” OLACAK

Kensington Sarayı, Prens Harry ve Meghan Markle’ın düğününde Prens William ve Kate Middleton’un çocukları Prens George (4), Prenses Charlotte (2) ve Prenses Anne‘in torunu Mia Tindall’ın (4) çiçek çocuk olarak görev yapacağını duyurdu.

BALAYINA ÇIKMAYACAKLAR

Prens Harry ve Meghan Markle’ın yaz sonuna kadar balayına çıkmayacakları belirtildi. (HABERLER.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.