kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$64.243
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
şiddetli yağmur
14°C
LONDRA
14°C
şiddetli yağmur
Pazartesi Kapalı
17°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Perşembe parçalı bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

İngiliz polisinden bisiklet-taksicilere gece operasyonu

Londra’ya gelen turistlerin dolandırıldıkları yönündeki şikayetleri üzerine harekete geçen polis ekipleri West End’deki bisiklet-taksi sürücülerine operasyon düzenledi.

İngiliz polisinden bisiklet-taksicilere gece operasyonu
18.11.2016
0
A+
A-

a

Londra’ya gelen turistlerin dolandırıldıkları yönündeki şikayetleri üzerine harekete geçen polis ekipleri West End’deki bisiklet-taksi sürücülerine operasyon düzenledi.

40’dan fazla polis, kısa mesafeli taşımalarda 100’lerce poundan fazla ücret talep eden, hatalı park ederek yaya ve araç trafiğini tıkayan ve diğer insanları rahatsız eden müzik sistemlerine sahip olan bisiklet-taksi sürücülerini yakalamak için operasyona katıldı.

Bu yılın başında kalite standart kontrolü yapan yetkililer bisiklet-taksicilerin genelevlere fahişelerin müşterilerini taşıdıklarını tespit etmişti.

Bir sürücü ise Çinli 3 turisti 35 dakika taşıdığı için aldığı 1000 poundu övünerek savunmuştu.

Dün gece operasyon yapan sivil polisler 7 sürücüye yazılı uyarı verdi.

TÜRK SÜRÜCÜYE 2 GÜN İŞTEN UZAKLAŞTIRMA

Çift Sarı hat üstüne park eden Türk sürücü Selçuk Zalaltuntaş, polisler ile girdiği tartışma sonrası 2 gün boyunca West End bölgesinde iş yapmaktan uzaklaştırıldı.

Eğitim giderlerini karşılamak için bu işe başlayan ve 7 yıldır bu işi yapan33 yaşındaki Zalaltuntaş, hemen hergün polisler tarafından rahatsız edildiğini ve 4 defa tutuklandığını açıkladı.

Bu işi severek yaptığını belirten Zalaltuntaş, vergisini ödediğini dile getirdi.

İsmini vermek istemeyen bir diğer sürücü ise polisin uyuşturucu ve alkol kontrolü yapması halinde bu işi yapabilecek sadece 5 kişinin olduğunu söyledi.

Aynı kişi, çoğu bisiklet-taksi sürücüsünün kokain, hız, alkol, esrar gibi yasak ve tehlikeli tekliflerde buluduğunu ve talep edilmesi halinde bunları gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Operasyonu yöneten Elisabeth Chapple, şunları söyledi: “Bisiklet-taksiler karayollarını engellemekte, ulaşım sistemimizin devam etmesini zorlaştırmakta ve yayaların yoldan güvenli bir şekilde geçmesinin önüne geçmektedir. Bu Londra’yı ziyaret eden insanları oldukça rahatsız eden bir durum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.