kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$63.940
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Pazar Parçalı az bulutlu
14°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Tecavüzcü kadın öğretmen yakalandı

16 yaşındaki bir öğrencisine cinsel taciz ve istismarda bulunan kadın öğretmen Lauren Cox, 1 sene hapis cezasına çarptırıldı.

Tecavüzcü kadın öğretmen yakalandı
24.05.2016
0
A+
A-
Lauren Cox, bir yıl hapis yatacak.

Lauren Cox, bir yıl hapis yatacak.

16 yaşındaki bir öğrencisine cinsel taciz ve istismarda bulunan kadın öğretmen Lauren Cox, bir sene hapis cezasına çarptırıldı.

Hazelwood Heights bölgesinden Lauren Cox (27), mağdur öğrencisi ile iş yeri olan okula ilk başladığı yılda tanıştı. Cox, görevine başladığında öğrenci daha henüz 13 yaşındaydı. Mağdur öğrencinin yasal sebeplerden dolayı ismi açıklanmazken, ifadesine göre öğrenci-öğretmen ilişkilerinin iyi olduğu kaydedildi.

Ocak 2015’ten itibaren seyiri değişen ilişkide, okul çıkışı Cox’un, erkek öğrencisi ile buluşarak cinsel ilişkiye girdiği belirtildi. Evli olan coğrafya öğretmeninin, aynı zamanda genç öğrenciye cinsel içerikli mesajlar ve kendisine ait fotoğraflar ve hatta videolar paylaştığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz Ağustos ayında genç öğrencinin ailesinin bazı durumlardan şüphelenmesi üzerine, 16 yaşındaki öğrenci ifadesinde öğretmeni ile olan ilişkisini bitirdiğini belirtti.

Durumun aile tarafından anlaşılması üzerine harekete geçen ve Cox ile bizzat görüşen öğrencinin annesinin de duruma dâhil olmasına rağmen, sapık öğretmenin tacizlerine devam etmesi üzerine Eylül ayında tutuklandı. Geçtiğimiz Nisan ayında toplanan Croydan Mahkemesi’nin kararı üzerine 18 yaş altı bir bireyle ilişkiye girme suçu ile Cox suçlu bulunarak hapis cezasına çarptırıldı.

Olayın başmüfettişi olan SOECA’dan (Cinsel İstismar ve Çocuk Tacizi Birimi) Laura Davies, “Söz konusu öğretmen uzun süre boyunca öğrencinin maruz kalmak zorunda olduğu bir travmanın kaynağı olmakla beraber öğrencisine verdiği zararı görmemiş ve yaptığının birincil derecede bir suç olduğunu algılayamamış” dedi.

Polis kayıtlarına göre Cox’un, eylemlerine dair bir onay vermediği ve suçlamaları reddettiği kaydedilirken, ifadesinde oldukça kaba ve görgü sınırları dışında davrandığı belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.