kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4088
EURO
34,8498
STERLIN
40,6546
BITCOIN
$64.330
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
8°C
LONDRA
8°C
Kapalı
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Sahte polisten beşinci kaçırma teşebbüsü

Kuzey Londra’nın Hornsey bölgesinde geçtiğimiz Pazartesi günü meydana gelen ve okullu kız öğrencileri, polis olduğunu söyleyerek kaçırmaya çalışan şahıs henüz bulunamadı.

Sahte polisten beşinci kaçırma teşebbüsü
25.01.2016
0
A+
A-

 

hornsey

Kuzey Londra’nın Hornsey bölgesinde geçtiğimiz Pazartesi günü meydana gelen ve okullu kız öğrencileri, polis olduğunu söyleyerek kaçırmaya çalışan şahıs henüz bulunamadı. Bu kişinin öğrencilere polis olduğunu söylediği, ancak üzerinde herhangi bir üniforma olmadığı kızların ifadeleriyle belirlendi.

Haringey Polisi, araçlı devriyelerle, Hornsey ve Crouch End bölgelerindeki okulları yakından izlemeye aldı. Aranan kişiyle ilgili ihbarların sayısı bir gün sonra beşe yükseldi. Sahte polisin, beşinci teşebbüsünde de bir çocuğu kaçırmak istediği, ancak başarılı olamadığı ortaya çıktı. Öte yandan ilk ihbar edilen olayda kaçırılmak istenen 11-14 yaş arasındaki kız öğrenci sayısının üç değil, dört olduğu belirtildi. Öğrenciler, olaydan zarar görmeden kurtulmuştu.

BİR KİŞİ KEFALETLE BIRAKILDI

Bu arada Çarşamba günü bir çocuğu kaçırma teşebbüsünde bulunduğu şüphesiyle 28 yaşındaki bir erkek gözaltına alındı. Ancak şüpheli kişi, daha sonra kefaletle belirlenen tarihe kadar serbest bırakıldı.

Aranan sahte polisin siyah, 20-30 yaşlarında, koyu renk jean pantolon ve gri-siyah başlıklı kapişon giydiği tespit edildi.

Haringey CID Dedektif Baş Müfettiş Paul Trevers, bu tür olayların çok nadir olduğunu, Haringey’de de ilk kez meydana geldiğine işaret etti.

Müfettiş Trevers, tüm ekibiyle aranan kişiyi bulmak için çalıştıklarını söyleyerek, konuyla ilgisi bilgisi olanların kendilerine yardımcı olmasını istedi. Gençlere de seslenen Trevers, böyle bir teşebbüsle kendilerinin veya sevdikleri birinin karşılaşması halinde derhal 101 numarayı arayarak irtibata geçmelerini istedi ve kendilerine her türlü desteğin verileceğini kaydetti.

Bu arada Crimestoppers’ın 0800 555 111 numaralı telefonu aracalığıyla da bilgi verilebileceği kaydedildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.