kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.038
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
9°C
LONDRA
9°C
Orta şiddetli yağmur
Pazar Orta şiddetli yağmur
15°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Çarşamba parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Sanıkları kaçırmak isteyen dört kişi yargı önünde

İzzet Eren ve Amoyaw-Gyamfi’yi kaçırma planları yaptıkları gerekçesiyle polis baskınlarında biri ölü olarak ele geçirilen beş kişinin kimlikleri belli oldu.

Sanıkları kaçırmak isteyen dört kişi yargı önünde
15.12.2015
0
A+
A-

 

Tutuklanan dört kişi, Wood Green Crown Court'da yagılanmaya başlanacak.

Tutuklanan dört kişi, Wood Green Crown Court’da yagılanmaya başlanacak.

Geçtiğimiz Cuma günü Kuzey Londra’da, Wood Green Crown Court Mahkemesi’ne yargılanmak üzere götürülmekte olan  İzzet Eren ve Amoyaw-Gyamfi’yi kaçırma planları yaptıkları gerekçesiyle polis baskınlarında biri ölü olarak ele geçirilen beş kişinin kimlikleri belli oldu.

Mahkeme binasına oldukça yakın olan Bracknell Close’daki adrese yapılan baskın sırasında polisin açtığı ateş sonucu yaralanan ve daha sonra kaldırıldığı hastanede ölen kişinin 28 yaşındaki Jermaine Baker, olduğu açıklandı.

Ulusal Polis Komisyonu tarafından yapılan açıklamada, vurulma olayı ile ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığı vurgulandı.

İki sanığı kaçırma planlarına yardımcı oldukları gerekçesiyle Wood Green’den Özcan Eren (31) ve Enfield’den  Eren Hayser, Pazartesi günü erken saatlerde tutuklandı.

Aynı olayla bağlantıları olduğu tespit edilen Gökay Soğucak (19) ve  Nathan Mason (30), taklit ateşli silah bulundurma ve sahibinin izni olmadan bir motorlu aracı alma suçlarından tutuklandı.

Dört kişinin yargılanmasına  4 Ocak’ta Wood Green Crown Court Mahkemesi’nde başlanacak.

Öte yandan 13 Ekim’de bir kişiye silahlı saldırı yapmak üzereyken silah ve mühimmatlarla birlikte polis tarafından yakalanarak, tutuklanan ve mahkemeye çıkartılan İzzet Eren ve Amoyaw-Gtamfi,  geçtiğimiz Cuma günü Wood Green Crown Court da görülen davalarında 14’er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kaçırılma teşebbüsü, tüm İngiliz medyasında yer alırken, gazete ve televizyonlar olayı detaylarıyla okuyucularına duyurdu.

Yorumlar

  1. Hulya says:

    Birkere ben ordaydim olay olduğu zaman kişi kaldırıldıgi hastanede değil olay yerinde oldu ne uydurup yalan haber yapıyorsunuz

  2. Cyprus Gossip says:

    Arastirmanizi biraz daha iyi yapin, sanık vuruldugu an olay yerinde öldü vede inceleme ekibi gelen kadar ceset kaldırılmadı. Basit şeyleri bile araştırmadan yanliş yazıyorsunuz, haber böyle guduru yapilmaz.