kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
STERLIN
40,5832
BITCOIN
$63.264
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
18°C
LONDRA
18°C
Hafif yağmur
Pazar Parçalı az bulutlu
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Salı Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Çarşamba açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Hackney bölgesinde küçük işyerlerine destek projesi

Küçük işletmelere ücretsiz destek projesi pilot uygulamayla hayata geçirildi.

Hackney bölgesinde küçük işyerlerine destek projesi

 

hackneyshops

Küçük işletmelere ücretsiz destek projesi pilot uygulamayla hayata geçirildi.

Ufak işletmelerin yönetim becerilerini geliştirmek amacıyla uygulanacak olan ücretsiz destek projesi, The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) tarafından Britanya genelinde sadece üç bölgede uygulanacak.

Dünyanın en büyük çok uluslu banka ve finans holdingi J.P. Morgan tarafından da desteklenen “People Skills” (Halk Becerileri) projesi Hackney Belediyesi bölgesinde de uygulanacak.

Geçtiğimiz hafta Hoxton’da bulunan The Trampery iş merkezinde basına tanıtılan projeye Yenilemelerden Sorumlu Belediye Meclisi Üyesi Guy Nicholson, CIPD ve J.P. Morgan temsilcileri, Çalışma Eski Bakanı Jo Swinson, endüstri, girişimci ve küçük işletme sahipleri katıldı. Toplantı sırasında konuklara proje hakkında detaylı bilgi verildi.

Projeye hakkında verilen bilgiler arasında; iş zorluklarının aşılmasıyla ilgili direkt insan kaynakları veya telefonla birebir doğrudan danışmanlık desteği, online olarak insan kaynakları ve personel yönetimiyle ilgili bilgiler ve pratik şablonlar, eğitim, öğrenim ve iş çevresini geliştirmeyle ilgili başlıklar öne çıktı.

hackneysupp

YEREL EKONOMİYE KATKI PROJESİ

“People Skills” (Halk Becerileri) projesi ufak işletmeleri ve girişimcileri cesaretlendirmenin yanı sıra Hackney’in lise ve yüksekokul seviyesindeki gençlerine iş fırsatı sağlamak, çıraklık deneyimi kazandırmak ve yeni iş imkânları sağlamak maksadıyla devreye giriyor.

Hackney, Stoke-on-Trent ve Glasgow’da hayata geçecek olan pilot uygulamayla yerel ekonomiye büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Yenilemelerden Sorumlu Belediye Meclisi Üyesi Guy Nicholson “Hackney, Britanya genelinde küçük ve orta ölçekli işletmelerin en yoğun olduğu bölgelerden biridir. Bu proje sürekli büyüyen Hackney halkının küçük işletmelerini sürdürebilmeleri, küresel itibarını koruması, değişik alanlarda yaratıcı ve yenilikçi sektörlerin kurulması açısından büyük önem taşımaktadır” dedi.

Nicholson “CIPD ve JP Morgan ile işbirliği içinde çalışarak, nasıl etkin bir şekilde iş fırsatları yaratılır, nasıl atölyeler kurulur ve nasıl ayakları sağlam yere basacak şekilde iş hayatına adım atılır, bunları halkımıza sunmak istiyoruz” diye sözlerine ekledi.

“People Skills” (Halk Becerileri) projesi hakkında daha fazla bilgi almak için, Hackney Belediyesi’nin resmi web sitesi olan www.investinhackney.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.