kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.027
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Pazar Hafif yağmur
15°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Cinsel istismar suçlusu influencer Andrew Tate Romanya’da tutuklandı

Cinsel istismar suçlusu influencer Andrew Tate Romanya’da tutuklandı
12.03.2024
0
A+
A-

Romanya polisi, insan kaçakçılığı ve cinsel istismar suçlusu “influencer” Andrew Tate ve kardeşi Tristan’ın tutuklandığını duyurdu. Tate’in İngiltere’de işlediği suçlar nedeniyle tutuklandığı belirtildi. Tate, geçen hafta İstanbul’dan paylaşım yapmıştı.

Romanya, cinsel istismar suçlusu Andrew Tate’i tutukladığını açıkladı.

Polis, tartışmalı “influencer” Andrew Tate ve kardeşi Tristan’ın İngiltere’deki cinsel suçlar nedeniyle Romanya’da tutuklandığını duyurdu.

Romanyalı yetkililer yaptıkları açıklamada, “Birleşik Krallık adli makamları tarafından Birleşik Krallık topraklarında cinsel suç işlemek, kişileri istismar etmek suçlarından çıkarılan iki Avrupa tutuklama emrini” uyguladıklarını söyledi.

Polis, bir Bükreş mahkemesinin bu kişilerin 24 saat süreyle gözaltında tutulmasına karar verdiğini söyledi.

Kendini “kadın düşmanı” olarak tanımlayan ve internette geniş bir kitlesi bulunan Tate, Romanya’da kardeşiyle birlikte insan kaçakçılığı, tecavüz ve kadınları cinsel olarak istismar etmek için suç örgütü kurmak gibi ayrı ayrı suçlamalarla yargılanmayı bekliyor.

İNGİLTERE’DEKİ HUKUK BÜROSUNDAN AÇIKLAMA

Tate’in sözcüsü bugün yaptığı açıklamada, ikilinin “tutuklu” olduğunu söyledi ve yakalama emirlerinin “Westminster Sulh Ceza Mahkemesi tarafından çıkarıldığını” belirtti.

Haziran 2023’te dört kadının avukatları, Tate’i cinsel saldırı iddiaları nedeniyle İngiliz mahkemelerinde dava açmakla tehdit ederek, eski kick boksçuya yasal belgeleri tebliğ etti.

Kadınlar, suçların, Tate’in İngiltere’de bulunduğu 2013-2016 yılları arasında gerçekleştiğini bildirdi.

Kadınları temsil eden İngiliz hukuk bürosundan yapılan açıklamada iddiaların “şiddetli tecavüz, ciddi fiziksel saldırı ve kontrol edici ve zorlayıcı davranışlar içerdiği” belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.