kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3804
EURO
34,6722
STERLIN
40,5496
BITCOIN
$61.409
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
18°C
LONDRA
18°C
Parçalı az bulutlu
Çarşamba Hafif yağmur
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Cuma Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Pegasus İngiltere’de bir noktayı daha uçuş ağına katıyor

Pegasus İngiltere’de bir noktayı daha uçuş ağına katıyor
30.11.2023
0
A+
A-

Türkiye’nin en büyük düşük maliyetli havayolu şirketi Pegasus, İstanbul’dan Manchester ve Londra Stansted’den sonra mevcut hatlarına yeni bir destinasyon daha eklemeye hazırlanıyor. Pegasus, uçuş ağına Birmingham’ı da ekleyerek İngiltere ile olan bağlantılarını güçlendirmeye hazırlanıyor.

Edinilen bilgiye göre 21 Aralık’tan itibaren başlayacak uçuşlar, salı, perşembe ve cumartesi günleri olmak üzere haftada üç kez gerçekleştirilecek.

Pegasus’un başlatacağı uçuşlarla, Birmingham, Türk Hava Yolları’nın hizmet verdiği İGA İstanbul Havalimanı’nın aksine İstanbul’un ikinci meydanı Sabiha Gökçen Havalimanı’na bağlanacak.

“PEGASUS’U AĞIRLAYACAK OLMAKTAN MEMNUNUZ”

Pegasus’un uçuşlara başlayacak olmasıyla ilgili açıklamada bulunan Birmingham Havalimanı CEO’su Nick Barton, şu ifadeleri kullandı:

“Pegasus Hava Yolları’nı Birmingham bünyesine katmaktan çok memnunuz. Pegasus, sürdürülebilir uzun vadeli büyümeye olan bağlılığı BHX’teki bizimkiyle eşleşen çok etkileyici, düşük maliyetli bir taşıyıcıdır.”

Pegasus, 21 Aralık’ta başlayacak olan hatta iç ağı üzerinden Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir gibi turistik destinasyonlara da bağlantı sunacak.

BIRMINGHAM HAKKINDA

İngiltere’nin en büyük ikinci şehri olan Birmingham, Batı Midlands bölgesinde yer almaktadır.

Ülkenin en çok rağbet gören ikinci metropolü olan Birmingham, Sanayi Devrimi’nin merkez noktalarından biridir.

Venedik’ten daha fazla kanala ev sahipliği yapan Birmingham; zengin müzeleri, büyük meydanları ve tarihi mekanları ile ön plana çıkmaktadır.

Birmingham Müze ve Sanat Galerisi, Ulusal Motosiklet Müzesi, Aston Hall ve Mücevher Müzesi şehrin en çok ziyaret edilen yerleri arasındadır.

St. Martin Kilisesi, St. Chad Katedrali, Sırp Ortodoks Kilisesi ve St. Alban Kilisesi gibi dini mekanlar, Birmingham’ın tarihi zenginliğini ve renkli kültürünü yansıtması bakımından önemlidir.

Birmingham ile ilgili bilgiler arasında şehrin İngiltere’deki en eski yerleşim yerlerinden biri olduğu bulunmaktadır.

Victoria Dönemi izlerini yansıtan ünlü Chamberlain Meydanı, Birmingham’ın canlı şehir hayatının hissedilebileceği yerlerden biridir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.