kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.529
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
şiddetli yağmur
14°C
LONDRA
14°C
şiddetli yağmur
Pazartesi Parçalı bulutlu
14°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Çarşamba Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Perşembe orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

İngiliz kadın, hileli yöntemle ailesini lüks tatil köyüne ücretsiz soktu

İngiliz kadın, hileli yöntemle ailesini lüks tatil köyüne ücretsiz soktu
15.07.2023
0
A+
A-

İngiliz bir kadın, daha önce kullanılmış bileklikleri kullanarak ailesini lüks bir tatil köyüne ücretsiz olarak soktu. Roxanne Balciunas, Ramada Hotel & Suites’te konakladıktan sonra ikinci bir seyahat rezervasyonu yaparak eski bileklikleri kullanarak tesise gizlice girdi. Anne ve çocukları, tatil köyünün her şey dahil özelliklerinden ücretsiz olarak yararlandı ve bunu sosyal medyada paylaştı.

Bir İngiliz anne, sinsi bir yöntem kullanarak tüm ailesini Türkiye’de lüks bir tatil köyüne ücretsiz olarak soktuğu için eleştirildi. İngiltere’nin Sheffield şehrinde yaşayan Roxanne Balciunas, ailesiyle birlikte Mayıs ayında Türkiye’de her şey dahil bir tatilde konakladı.

VALİZİNDE BİLEKLİKLERİ GÖRÜNCE 2. REZERVASYONU YAPTI

Ancak 39 yaşındaki kadın, seyahat çantasında terk edilmiş olan her şey dahil bileklikleri daha sonra keşfettiğinde, Temmuz ayının 7’sinde popüler tatil beldesine ikinci bir seyahat rezervasyonu yaptı.

BU KEZ OTELE YAKIN BİR DAİRE KİRALADI

13 ve 6 yaşındaki iki çocuğunu da yanına alan anne, otelden 10 dakika uzaklıkta ucuz bir dairede kaldı ve eski tarihli bileklikleri kullanarak tesise gizlice girdi.

OTELİN TÜM İMKANLARINDAN YARARLANDI

Roxanne, başlangıçta annesini sürpriz yapmak için oteli gizlice girdiğini iddia ediyor ancak dört gece süren seyahat boyunca tatil köyünün her şey dahil özelliklerinden en iyi şekilde yararlandığından emin oldu.

GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

12 Temmuz’da paylaşılan TikTok videosunda, üç kişilik aile, otel havuzunda uzanırken ücretsiz olarak dondurma, alkollü içecekler ve lüks yemeklerle besleniyor. Videoda “İsterseniz hırsız deyin bana, ama bedava yemek ve içecek dolu bir hafta geçirdim” diye övünen Roxanne’in gönderisi, 900’den fazla beğeni, paylaşım ve yorum aldı. İzleyiciler yorumlarda farklı görüşlerini hızla paylaştılar. Bazıları annenin sözde “cesaretini” övdü, diğerleri ise daha eleştirel oldu. Bir kişi “Neden kendini ifşa edersin? Bazı şeyler söylenmemeli” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.