kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5886
EURO
35,0441
STERLIN
40,8562
BITCOIN
$64.454
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
9°C
LONDRA
9°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Kuzey Londra’nın ‘en çirkin evi’ 3,75 milyon pound değerinde

Kuzey Londra’nın ‘en çirkin evi’ 3,75 milyon pound değerinde
03.11.2022
0
A+
A-

Londra’da bir ev satın almak kesinlikle kolay bir iş değil, o kadar ki binlerce kişi artık burada yaşamaya paraları yetmediği için şehri terk etti. Garip ve harika evler Londra’da kıt değildir ve dışarıdan nispeten sıradan görünen birçok mülkün içinde genellikle sekiz lüks yatak odası bulunur.

Londra’da her şey var ama tüm güzelliğine rağmen şehrin daha çirkin bir yanı da var. West Hampstead’deki bu mülkün ‘çirkin bir kutu’ olarak tanımlanmasının nedeni budur. Nedenini anlamak kolay, düz kahverengi renkli bir dış cephe mülkün önünü kaplıyor ve onu takip eden kenar boyunca mütevazı tuğlalar var. En hafif tabirle en saçma evlerden biri.

3,75 milyon pound değerinde, dış tasarımın biraz daha süslü ve göze hoş gelmesini umarsınız, ancak belki de bu, potansiyel bir alıcının birşeyleri değiştirmeye çalışması içindir. Avantajların tümü bu mülkün içinde yatmaktadır ve bir kez içini gördüğünüzde neden bu kadar yüksek bir fiyata sahip olduğunu anlamak kolaydır.

Yüksek tavanlar, gömme dolaplar, çoklu en-suite banyolar ve geniş bir açık alan, mülkün değerine katkıda bulunuyor. Toplamda beş yatak odası ve beş banyo ile ev, baştan sona çağdaş bir seviyeye (dışarı göz ardı edilerek) yenilenmiştir ve aldığınız doğal ışık miktarı açıkça görülmektedir.

Sotheby’s Realty gayrimenkul şirketi tarafından satılan yarı müstakil bir mülktür. Sauna, spor salonu ve açık havada eviniz ve sokağınız için bir şeyler yemenizi sağlayan kapalı bir verandaya sahiptir. West Hampstead’deki Parsifal Yolu üzerinde yer alan ev, birçok ulaşım bağlantısının yanında ideal bir konuma sahiptir.

Mutfakta, üst katta bir cam kutu gibi bulunan yüksek çift tavan vardır ve bu alt kata bol miltarda ışık girmesine izin veriyor.

West Hampstead’de bulunmak, Jubilee tren hattına ve yakınlarda Yerüstü trenlerine sahip olduğunuz anlamına gelir. Thameslink tren hizmetleri, West Hampstead Thameslink tren istasyonu’ndan St Pancras tren istasyonu’na kadar uzanmaktadır ve otobüsler düzenli olarak çalışmaktadır. Bölgede ayrıca 30’dan fazla okul vardır.

Yeşil alanlar da yetersiz değil; Fortune Green, civardaki vahşi yaşamı tasvir eden bir sanatçının ikamet ettiği yakındaki bir park, Hampstead Heath, Kilburn Grange Park ve Gladstone Park’ın 97 dönümlük alanında bir sanat galerisi, kafe ve spor tesisleride var.

İçeriyi kimin bu güzelliğe dönüştürdüğü bilinmiyor ve bu kesinlikle insanları dışarıdaki çirkin kutunun mantığını sorgulamaya bırakacak ama sürpriz asla kötü bir şey değil ve bu özellik tasarıya uyuyor. Dışarıdan Londra’nın en çirkin evlerinden biri olarak görülebilir ama içi kesinlikle onu en güzellerinden biri olarak gösteriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.