kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5877
EURO
34,8539
STERLIN
40,6721
BITCOIN
$64.489
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

İngiliz komedyenden korkunç itiraf: ‘Saunada tecavüze uğradım’

İngiliz komedyenden korkunç itiraf: ‘Saunada tecavüze uğradım’
12.09.2022
0
A+
A-

İngiliz komedyen Adam Kay, tam 10 yıl önce henüz komedyen olmadan önce yaşadığı korkunç deneyimi ilk kez yeni kitabında paylaştı.

İngiliz komedyen Adam Kay, yeni kitabında, yıllar önce çıktığı Yeni Zelanda tatilinde yaşadığı dehşeti ilk kez paylaştı. Kay, o zamanlar doktor olarak çalıştığını ve tıp kongresi için Yeni Zelanda’ya gittiğini belirtirken, burada tecavüze uğradığını söyledi.

Kay, Yeni Zelanda’daki bir tıp konferansında 20 dakikalık konuşma yaptığını ardından da rahatlamak için otelindeki saunaya gittiğini söyledi. Kitabında ilk kez yaşadıklarını anlatan İngiliz komedyen, “O dönem eşimi aldatmayı düşünüyordum. Ve onu bir erkek ile aldatmayı düşünüyordum. Ancak sonra ona geri dönecek ve heteroseksüel hayatıma geri dönecektim.” dedi.

Yaklaşık 10 yıl önce oteldeki saunaya girdiğini ve burada Fransız aksanlı 40’lı yaşlarında bir adamın onu kolundan tutarak loş bir odaya götürdüğünü söyledi. Kay, kitabına, “Burada bana tecavüz etti ve ardından ‘Teşekkürler’ dedi.” yazdı.

‘DİRENÇ GÖSTERMEYE ÇALIŞTIM AMA…’

Kay, korkunç olay sırasında defalarca direnç göstermeye çalıştığını ve ‘hayır’ diye bağırdığını belirtirken, “Beni alt etmeyi başardı ve kafamı antiseptik kokan bir mindere soktu. Çığlık atmaya çalıştım ama müziğin sesi çok baskındı. Başka kimsenin beni duymayacağını biliyordum.” dedi.

Kay, en çok ‘Teşekkürler’ kelimesine takıldığını söylerken, “Az önce tecavüz ettiğin birine teşekkür etmiyorsun, değil mi? Buraya benim rızamla gelmedin.” dedi.

Kay yaşadıklarından sonra polise gidemediğini, ‘Yüksek sesle söylemek onu gerçek yapar; Bunu asla inkar edemez ya da hiç olmamış gibi davranamazdım ancak yine de bunu yapmak olayı atlatmamın tek yolu gibi hissettirdi.” sözleriyle açıkladı. On yıl boyunca başına gelenlerden kimseye bahsetmediğini belirten İngiliz komedyen, “Belki de çok utandım’ diye yazdı

Bugün, Pink News’in en etkili 50 LGBT Twitter kullanıcısı arasında seçtiği Kay, eşcinsel olduğunu açıklamıştı. Şimdi ise Game of Thrones prodüktörü eşi James Farrell ile Oxfordshire’da yaşıyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.