kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3395
EURO
34,8487
STERLIN
40,6104
BITCOIN
$61.814
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
17°C
LONDRA
17°C
Hafif yağmur
Cumartesi Hafif yağmur
17°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazartesi Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

Ünlü yıldız Yazmin Oukhellou, Bodrum’da yaşadığı dehşeti anlattı

Ünlü yıldız Yazmin Oukhellou, Bodrum’da yaşadığı dehşeti anlattı
18.07.2022
0
A+
A-

Bodrum’da İngiliz Jake Robert Mclean’ın (33) yaşamını yitirdiği kazada ağır yaralanan kız arkadaşı, model ve oyuncu Yazmin Oukhellou (28), kaza anında yaşadıklarını ilk kez anlattı. İngiltere’nin ünlü televizyon yıldızı Yazmin Oukhellou ile erkek arkadaşı Jake Robert Mclean, 3 Temmuz 2022 gecesi  Yalıkavak Mahallesi Değirmenler Mevkii’nde Mclean’ın kullandığı otomobil ile uçuruma yuvarlanmıştı.

Mclean’in yaşamını yitirdiği kazada Oukhellou ise hayati tehlikeyi atlatarak ülkesine döndü. Ünlü televizyon yıldızı yaşadıklarını İngiliz medyasına anlattı.

“UÇURUMA YUVARLANIRKEN KENDİMİ SONSUZLUKTA HİSSETTİM”

Oukhellou, arkadaşlarıyla bir partiden dönüş yolunda geçirdikleri kaza ile ilgili olarak arkadaşının direksiyon hakimiyetini kaybedip uçuruma yuvarlandıklarını belirterek şunları sönyledi;

*Sonsuza dek gibi görünen bir şey için yuvarlanıyorduk. Bir çamaşır makinesinde dönüyormuşum gibi hissettim. Gecenin karanlığında araç yuvarlanırken bir yere çarptı ve durdu. Sağ kolum sıkışmıştı. Araba ters döndü.

*Açılır tavanı açıktı ve sağ kolum arkamda ve arabanın çatısının katlanmış arkalığının altında kalmıştı. Ayağımla kornaya basmaya çalıştım ama beceremedim.

“KOLUMU KIRMAKTAN BAŞKA SEÇENEĞİM YOKTU”

*Kolumun kesinlikle kanla kaplı olduğunu hissedebiliyordum. Sıcak bir banyoda yatıyor gibiydim, etrafımda çok şey vardı. Aynı zamanda Jake’i uyandırmaya çalışıyordum. Kafamda kendime ‘Tamam, sadece bilinci kapalı, ben yaşıyorum, o da yaşıyor olmalı’ dedim.

*Ölmüş olabileceğini düşünmek istemedim. Düşündüm ki, ‘Hareketsiz durursam kan kaybından ölebilirim ya da bizi kurtarmaya çalışmak için kendi kolumu kırabilirim, başka seçeneğim yoktu.

*Bu yüzden bir şekilde kolumu saf adrenalin ve panikle kırdım. Arabadan indim ve sol elimle kolumu bir arada tutuyordum. Tepeye koştum, yardım için çığlık atıyordum ve aniden bir el feneri gördüm.

*Aman Tanrım, halüsinasyon mu görüyorum diye düşündüm, çünkü hiçliğin ortasındaydık. Işığı gördüğümü ve öldüğümü sandım. Sadece nasıl yaptığımı bilmiyorum. Sanırım bu sadece saf adrenalindi, zar zor düşündüm.

“HALA KABUSTAYIM SANIYORUM, GERÇEK DÜNYAYA DÖNEMEDİM”

Karayoluna çıktıktan sonra köpeğini gezdiren bir adamla karşılaştığını belirten Yazmin Oukhellou “‘Benim için endişelenme, hadi erkek arkadaşıma gidelim erkek arkadaşım orada.’ dedim. Nabzını kontrol etmeye çalıştım ama hiçbir şey hissetmedim ve sonra ambulans geldi. Bana yardım ediyorlardı. ‘Lütfen ona yardım edebilir misiniz’ dedim ve ‘Onu başka bir hastaneye götürmemiz gerekiyor’ dediler. Sanırım biliyorlardı, ama benim için şimdi bile hala gerçek değilmiş gibi hissediyorum. Hala bir kabustan uyanmayı bekliyormuş gibi hissediyorum ve bu asla gerçekleşmeyecek bir şey. Gerçek dünyaya dönemedim, her şey bir kabus bir hayal gibi” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.