kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.808
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
10°C
LONDRA
10°C
Parçalı bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C

Kraliyet ailesini derinden sarsacak iddia

Kraliyet ailesini derinden sarsacak iddia
28.06.2022
0
A+
A-

İngiliz kraliyet ailesi üyelerinden Prens Harry ve Meghan Markle, 2020 yılında resmi görevlerinden ayrıldı. Ayrılıklarının ardından sürekli konuşulmaya devam eden çift gündemden hiç düşmezken, Meghan Markle ile ilgili gündeme gelen yeni iddia ise kraliyet ailesini kökten sarsabilir.

 Kraliçe II. Elizabeth’in torunu Prens Harry ve Amerikalı oyuncu Meghan Markle 2018 yılında evlendi. Sussex Dükü unvanını alan Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle, evlendikten tam 2 yıl sonra 8 Ocak 2020 akşamında resmi Instagram hesapları üzerinden yaptıkları açıklama ile kraliyet ailesinin resmi görevlerinden çekildiklerini ve artık yılın bir kısmını ABD ve Kanada’da geçireceklerini duyurdu. 2020 yılında yaşanan ayrılığın ardından çift, verdiği röportajlar ve yaptığı açıklamalarla kraliçeyi ve kraliyet ailesinin diğer mensuplarının dönem dönem tansiyonunu yükseltti.

BÜYÜK OPRAH RÖPORTAJI!

Prens Harry ve Meghan Markle, kraliyetten ayrıldıktan kısa bir süre sonra ünlü televizyon sunucusu Oprah Winfrey’e verdikleri röportajda, kraliyet ailesindeki yaşamlarını anlatmışlardı. Röportajda ırkçılık gibi birçok temel probleme değinen ve kraliyet ailesinde ten renginden dolayı ırkçılığa maruz kaldığını söyleyen Meghan Markle’ın ifadeleri, gündemden uzun bir süre düşmedi. İngiliz kraliyet ailesiyle ilgili birçok mahrem meseleyi açıkça konuşan ikili, verdikleri röportajdan sonra aileyi çok kızdırdı. O günden sonra da hiçbir şey eskisi gibi olmadı.

 

Kraliyet ailesini derinden sarsacak iddia Hepsi birden elinden gidebilir

2020 yılında kraliyetten ayrılan ikili bir daha asla saraya dönmedi. Prens Harry birkaç kez Londra’ya gidip gelmiş olsa da eşi Sussex Düşesi Meghan, çocukları Archie ve Lilibet’le birlikte İngiltere’ye hiç gitmedi. Ancak geçtiğimiz günlerde Kraliçe Elizabeth’in Platin Jubile kutlamalarında tüm aile bir araya gelmiş, günlerce süren kutlamalara Prens Harry ve ailesi de katılmıştı. Kraliyet yorumcularına göre Prens Harry ve Meghan Markle, Platin Jübile kutlamaları boyunca gereken ilgiyi görmemiş, hatta neredeyse kimse ikiliyle iletişim kurmamıştı. Kutlamalar esnasında oturdukları yerden, aile fotoğrafı verilirken karede olmayışlarına kadar birçok detay da basının dikkatini çekmişti.

ÜNVANI GİDEBİLİR

Haziran ayının başında Platin Jubile etkinlikleri için iki çocuklarıyla birlikte ABD’den Londra’ya giden Harry ile Meghan ile ilgili çok ciddi bir iddia ortaya atıldı. Kraliyet uzmanlarına göre kraliçe tarafından Prens Harry ve Meghan Markle’a verilen Sussex Dükü ve Sussex Düşesi unvanının geri alınması gibi bir durum olabilir.

Meghan Markle, her ne kadar kocası Prens Harry ile birlikte resmi görevlerini bırakıp Kaliforniya’ya taşınmış olsa da, geçen yılın haziran ayında yayınlanan ‘The Bench (Bank)’ adlı çocuk kitabında, ‘Meghan Markle’ değil ‘Meghan The Duchess of Sussex (Sussex Düşesi Meghan) imzasını kullanmıştı ve bu da çok fazla dikkat çekmiş ve o dönemde birçok eleştiri almasına neden olmuştu. Kraliyet yorumcusu Neil Sean’ın anlattığına göre aileden ayrılan, görevlerini bırakan ve dünyanın bir ucunda yaşayan çiftin bu unvanları taşıması da pek mantıklı bir tutum değil.

 

Kraliyet ailesini derinden sarsacak iddia Hepsi birden elinden gidebilir

 

BÜYÜK DARBE OLUR

Son günlerde ise Prens Harry ve eşi Meghan Markle hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre, Buckingham Sarayı, Sussex Düşesi Meghan Markle’ın İngiliz kraliyet ailesinden ayrılmadan önce, kraliyet personeline zorbalık yaptığı iddialarıyla ilgili bir raporu görmezden gelerek sakladı.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.