kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.712
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
11°C
LONDRA
11°C
Kapalı
Pazar Hafif yağmur
8°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
6°C

Kraliçe torunuyla tanışmaya karar verdi

Kraliçe torunuyla tanışmaya karar verdi
30.05.2022
0
A+
A-

Kraliçe, nihayet Harry ve Meghan Markle’ın kızıyla ilk doğum günü partisi için buluşacak. Kraliçe, Sussex Dükü ve Düşesi’nin kızı Lilibet ile ilk kez Jübile kutlamaları sırasındaki bir yaş doğum günü partisinde buluşacak.

Adını Prens Philip’in Kraliçe’ye hitap şekli olan Lilibet’ten alan Markle ve Prens Harry’nin kızları, Kraliçe ile sonunda tanışacak. Kraliçe bu organizasyon için en sevdiği spor etkinliği olan Epsom’daki Derby at yarışlarını bile kaçıracak. Lilibet’in ilk doğum günü, Windsor Kalesi’nden sadece bir taş atımı uzaklıktaki Frogmore Cottage’da önümüzdeki cumartesi kutlanacak. Prens Harry ve Meghan Markle, Kraliçe’nin ‘Platin Jübile’si için İngiltere’ye yaptıkları dört günlük gezi boyunca Frogmore’da kalacaklar.

DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ İÇİN FAVORİ ETKİNLİĞİNDEN VAZGEÇTİ

Lilibet, Kraliyet’in gözdesi Londra’daki Portland Hastanesi’nde doğan üç yaşındaki kardeşi Archie’nin aksine California’da doğdu. Kraliçe, 6 Mayıs 2019’da doğduktan iki gün sonra Archie ile tanışmıştı ancak Lilibet ile henüz hiç bir araya gelmedi.

Hükümdarlığının kutlandığı Platin Jübile’ye denk gelen doğum günü kutlaması sayesinde Kraliçe ile Lilibet bir araya gelmiş olacak. Ancak bu süreçte Kraliçe’nin nasıl hareket edeceği de merak konusu. Kraliçe son altı aydır hareket sorunları yaşıyor ve bir baston kullanıyor. Bu yüzden de etkinliklerdeki hareketi de biraz kısıtlı olabileceği söyleniyor. Ancak hükümdarın, bu haftaki Platin Jübile kutlamaları sırasında çift balkonlu bir görünüm yapacağını belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.