kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5997
EURO
34,8019
STERLIN
40,5513
BITCOIN
$64.857
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
şiddetli yağmur
10°C
LONDRA
10°C
şiddetli yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Prens Charles oğlu Prens Harry’i istemiyor

Prens Charles oğlu Prens Harry’i istemiyor
19.04.2022
0
A+
A-

İngiliz Kraliyet Ailesi’nden ayrılma kararıyla tüm dünyada büyük yankı uyandıran Prens Harry, geçtiğimiz Perşembe babası Prens Charles ile 15 dakikalık gizli bir görüşme gerçekleştirdi. Söz konusu görüşmenin ardından Prens Charles’ın Prens Harry ile eşi Meghan’ın kraliçenin platin jübilesine katılmasını istemediği iddia edildi.

İki yıl önce İngiliz Kraliyet Ailesi’nden ayrılarak Amerika’ya taşınan Prens Harry ve eşi Meghan Markle, her hareketleriyle gündem olmaya devam ediyor. Olaylı çiftten Prens Harry, iki yılın sonunda ilk kez Kraliçe II. Elizabeth ve babası Prens Charles ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Baba oğulun buluşması gizli tutulurken, Prens Charles’ın haziran ayında yapılacak olan İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in “platin jübilesi” kutlamalarında ünlü çifti istemediği ileri sürüldü. iddialara göre; Prens Charles, oğlu ve gelinin platin jübile için iki çocuklarıyla İngiltere’ye gelmelerinin Kraliçe II. Elizabeth’in kutlamalarına gölge düşüreceğini düşünüyor. Öte yandan Prens Charles oğlunun katılımının kutlamaların “medya sirkine” dönüştüreceğini düşünüyor ve diğer kraliyet ailesi üyeleri de Charles’ı bu konuda destekliyor.

Kraliyet’e yakın bir kaynak konu hakkında “Charles, platin jübilenin sadece kraliçeye odaklanmasını istiyor. Bu kraliçenin şovu. Kutlamalar, Meghan’ın modası, çocukları ve Harry’den ziyade kraliçeyle ve 70 yıllık hizmetiyle ilgili olmalı. Dolayısıyla kraliyet ailesi bunun Harry ve Meghan şovu olmasını istemiyor” şeklinde konuştu.

PRENS HARRY’DEN BABASI PRENS CHARLES’A ZEYTİN DALI

Prens Harry 2020 yılında İngiliz Kraliyet Ailesi’nden ayrılarak eşi Meghan Markle ile birlikte Amerika’da yaşamaya karar vermişti. Tüm unvanlarını geride bırakan Prens, iki yılın ardından ilk kez babası Prens Charles ile görüştü.  Prens Charles ve Prens Harry arasında perşembe sabahı Windsor Kalesi’nde gerçekleşen gizli görüşme yalnızca 15 dakika sürdü. Baba ve oğul arasındaki gizli görüşmenin Kraliçe II. Elizabeth’in ısrarlarıyla yapıldığı iddia edildi.

Kraliyetten ayrıldığından bu yana Prens Harry’nin babasıyla ilişkisinin mesafeli ve gergin olduğu biliniyordu. Daily Mail gazetesine konuşan Kraliyet’e yakın bir kaynak; Prens Charles’ın yaşananlardan ötürü “kalbinin kırıldığını” ve Galler Prensi’nin oğlu için “kapıyı yine de açık tutup konuşmaya devam etmek istediğini” ifade etti.

Yorumlar

  1. ugur gunek says:

    korkuyorum bu çocuğunda kaderi annesi gibi olacak diye..umarım olmaz