kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5902
EURO
34,8583
STERLIN
40,7085
BITCOIN
$64.578
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Guinness, Covent Garden için 73 milyon sterlinlik mikro bira fabrikasını duyurdu

Guinness, Covent Garden için 73 milyon sterlinlik mikro bira fabrikasını duyurdu
01.02.2022
0
A+
A-

Rishi Sunak, West End’in kalbinde içki devi Guinness’in büyük bir yatırımını selamlarken Londralıları başkentin “büyük getirisi” için toplanmaya çağırdı.

Sunak, Standard’a Covent Garden’da bir Guinness mikro bira fabrikası, etkinlik alanı, mağaza ve restoran oluşturmak için 73 milyon sterlinlik hamlenin, başkentte “Covid’i geride bırakırken Londra ekonomisini ilerletmeye” yardımcı olacak “önemli bir güven oyu” olduğunu söyledi. Sunak, Londra’nın geleceği hakkında “heyecanlı ve iyimser” olduğunu söyledi ve insanları “sermayenin geri dönüşünü desteklemeye ve sunduğu şeylerden en iyi şekilde yararlanmaya” çağırdı. 300 yıl önce biranın ilk yapıldığı Old Brewer’s Yard’da Neal Caddesi yakınında bulunan 50.000 metrekarelik Guinness kompleksi, 2023 Sonbaharında açılacak ve 150 kişiye istihdam yaratacak.

“Old Brewers Yard’da ilk birayı ürettikten üç yüz yıl sonra, Guinness’in konaklama ve turizm sektörlerimize hayat verdiğini ve Londra’nın merkezinde daha fazla iş ve eğitim fırsatı yarattığını görmek harika.”

Guinness’in sahibi, çok uluslu içecekler Diageo, yatırımın “Londra ve Birleşik Krallık’a turistler için bir destinasyon olarak güvenini ve Birleşik Krallık’ta yaklaşık 2 milyon kişiyi istihdam eden konaklama sektörüne olan bağlılığını” gösterdiğini söyledi.

Diageo Great Britain genel müdürü Dayalan Nayager, “Londra’nın kalbinde Guinness için yeni bir ev yaratmaktan heyecan duyuyoruz. ‘Old Brewer’s Yard’da Guinness’ Londra’nın misafirperverlik topluluğunu güçlendirecek ve binlerce ziyaretçinin eğlenmesi için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yer olacak. Son iki yılda devlet desteği barlar ve barlar için hayati önem taşıyor. Pandemiden çıktıktan sonra, ticaretin uzun vadeli canlılığına alkol vergisi incelemesi ve vergilerde devam eden donmalar önemli ölçüde yardımcı olacak.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.