kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$64.008
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
14°C
LONDRA
14°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Salı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Öfkeli yönetici, Camden’da kendini ifşa etti

Öfkeli yönetici, Camden’da kendini ifşa etti
25.01.2022
0
A+
A-

Londra’nın önde gelen bir fish and chip dükkanında, park sırasında öfkeyle kendini teşhir ettikten sonra kovulan bir yönetici haksız yere görevden alındı, mahkeme kararı açıklandı.

52 yaşındaki Recep Turhan, 2020’de Camden Town’daki Poppies fish and chips dükkanının önüne pantolonunu indirdiği için kovulduktan sonra ödeme alabildi.

Mahkemeye göre, Jack the Chipper çip dükkanlarını üstlenmeye devam eden işadamı, 2016 yılında park yerinde üst üste fotoğraflarını çeken bir sakine kendini ifşa etti. Fotoğraf daha sonra bir broşüre konuldu ve Poppies’e ‘Exposed: Poppies’ Mini Flaşör’ başlığı altında e-posta ile gönderildi. Mahkemeye fotoğraftan haberi olmadığını söyledi.

İstihdam hakimleri, şirketin daha önce bilmesine rağmen, müdür Ural Hassan’ın kendisini olaydan sadece dört yıl sonra kovduğu için haksız yere görevden alındığına karar verdi.

Mahkeme, “Konu, 2016 yılında davalının dikkatine geldi. İlgili yöneticilerin belgeyi gördüklerini ve o sırada herhangi bir işlem yapmadıklarını öğrendim” diye karar verdi.

“Davacının ne yaptığını bilerek çalışmaya devam etmesine izin verdiler. Bu şartlar altında, sözleşmeyi onayladılar”.

Mahkeme, patronların kendisine disiplin duruşmasına bir tanık getirebileceğini veya bir işten çıkarma mektubu veya temyiz hakkı verebileceğini söylemediğini de belirtti.Poppies, karardan hayal kırıklığına uğradığını söyledi ve Turhan’ı “aile işletmemizin değerlerine uygun olmayan” davranışlarla suçladı.

Turhan, Standard’a e-posta ile on yıl boyunca iş için “arkadaşlık kurmak, ortaklıklar kurmak” için çalıştığını ve birinin on yıl sonra diğerine çamur atmasının “ahlaksızlık ve dürüstlük” olduğunu söyledi. Bir Poppies sözcüsü yaptığı açıklamada Standard’a şunları söyledi: “İşten ayrılmasının ardından iletişim hatları gelişti ve çok daha mutlu bir ekibimiz var.”

Bu ayın başlarında yayınlanan kararda, İstihdam Hakimi Bernard Hobson, şirketin soruşturmasının “yetersiz” olduğunu ve “kabul edilen prosedürde ciddi eksiklikler” olduğunu tespit etti.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.