kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,2534
EURO
34,7602
STERLIN
40,5745
BITCOIN
$63.374
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
19°C
LONDRA
19°C
Orta şiddetli yağmur
Salı Hafif yağmur
21°C
Çarşamba Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C
Perşembe Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
22°C
Cuma orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
21°C

Şans’ı İngiltere’ye getirecek

Şans’ı İngiltere’ye getirecek
20.12.2021
0
A+
A-

Erkek arkadaşının işi gereği 5 ay önce gelen İngiliz Atlanta Wilster (27), sokakta yaralı bulduğu yavru köpeği sahiplendi. Wilster, ‘Şans’ ismini verdiği sokak köpeğine pasaport çıkartıp, İngiltere’ye getirmeyi planladığını söyledi.

İngiltere’de yaşayan köpek eğitmeni Atlanta Wilster, at eğitmeni olan erkek arkadaşı Salih Kandemir’in işi gereği 5 ay önce Manisa’ya geldi.

Yunusemre ilçesi Laleli Mahallesi’nde yaşayan Wilster, 5 ay önce Muradiye Mahallesi’nde, yaralı ve bitkin haldeki bir yavru köpeği sahiplendi. Aynı zamanda köpek eğitmeni olan Wilster, ilaç verip, yaralarını iyileştirdiği köpeği sağlığına kavuşturdu. Wilster, ‘Şans’ ismini verdiği köpeğine pasaport çıkartıp, İngiltere’ye sahibi olduğu diğer köpeklerinin yanına götürmeyi planladığını söyledi. İngiliz turist rehberi Hakan Gündüz aracılığıyla açıklama yapan Atlanta Wilster, Türkiye’ye güzel bir ülke olduğu için geldiğini ve 1 yıl daha kalacağını söyledi

Wilster, “Türkiye çok güzel bir ülke olduğu için erkek arkadaşımla beraber gelmek istedim. İlk geldiğimde Muradiye Mahallesi’nde yaşıyordum. Bu köpeği de o çevrede bulmuştum. Bunlar 6 kardeşti. 5’i öldü ve tek sağ kalan bu oldu. Ben de ona ilaç verdim iyileştirdim ve sahiplendim. Niyetim köpeğime bir pasaport çıkartarak onu İngiltere’ye getirmek. İngiltere’de de köpeklerim var. Bunu da diğerlerin yanına götürmek istiyorum” diye konuştu.

“SEVGİYE İHTİYAÇLARI VAR”

Wilster, “Türkiye’de insanlar köpeklerden korkuyor. Köpek görünce kaçıyorlar. Sevmeye çalıştıklarını düşünmüyorum. Köpekler vahşi görünseler de aslında çok cana yakın hayvanlar, sevgiye ihtiyaçları var. Köpekler korkulacak hayvanlar değil” dedi.

HaberDHA

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.