kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
STERLIN
40,5683
BITCOIN
$63.770
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Pazar Orta şiddetli yağmur
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C
Salı Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Barking’de kadına tecavüz girişiminde bulunan adam hapse atıldı

Barking’de kadına tecavüz girişiminde bulunan adam hapse atıldı
11.12.2020
0
A+
A-

Barking’de bir kadına tecavüz girişiminde bulunan bir adam hapse atıldı.

Sabit bir adrese sahip olmayan 27 (17.06.93) Lutzim Gaxha, 7 Aralık Pazartesi günü Snaresbrook Kraliyet Mahkemesinde tecavüz girişiminden suçunu kabul ettikten sonra beş yıl yedi ay hapis cezasına çarptırıldı.

Gaxha, serbest bırakıldıktan sonra sınır dışı etme kararına da tabi tutuldu.

30 Nisan Perşembe günü saat 23:40 civarında Barking Town Center’da 27 yaşındaki bir kadın, bir adamın kendisini takip ettiğini fark ettiğinde mağazalara doğru yürüyordu.

Yolu geçti ve Barking tren istasyonundaki bir güvenlik görevlisiyle konuştu ve onu takip ettiğini ve onunla eve gitmek için para teklif ettiğini bildirdi.

Güvenlik görevlisi, adamın hala onu takip edip etmediğini kontrol etmek ve iyi olup olmadığından emin olmak için kadın ile birlikte ana caddeye doğru yürüdü.

Söz konusu adam görünmüyordu.

Adamın kendisini takip etmeyi bıraktığına inanan kadın , eve yürümeye başladı.Kısa bir süre sonra adam tekrar ortaya çıktı ve kadın hemen polisleri aradı ve onları bulunduğu yere yönlendirdi.

Gaxha, kurbanı daha sonra ona tecavüz etmeye çalıştığı bir çalılığa sürüklemeye çalıştı.

Memurlar, kurbanın ve Gaxha’nın çalıların arasından çıktığı olay yerine geldi; Gaxha kaçtı.

Olay yerinden kaçtıktan kısa bir süre sonra, CCTV görüntülerinin yakındaki bir yolda koştuğunu göstermesinin ardından polis memurları tarafından cinsel saldırı şüphesiyle gözaltına alındı ​​ve tutuklandı. Bu CCTV görüntüleri, olay anında aynı kıyafetleri giydiği için kimliğinin pozitif olmasına yol açtı.

Met’in Doğu Bölgesi ciddi cinsel suçlar biriminden Dedektif Constable Chris Maxim şunları söyledi: “Bu, sadece bu üzücü olayın kurbanı için değil, aynı zamanda daha geniş bir topluluk için de harika bir sonuç. Tek başına eve yürüyen savunmasız bir bireyin avantajını kullanan tehlikeli bir  suçlunun artık güvenli bir şekilde ait olduğu yerde olduğuna hepimiz güvenebiliriz ”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.