kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4620
EURO
34,6892
STERLIN
40,4528
BITCOIN
$63.666
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
10°C
Pazar Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C

Primark’ta KAOS

Primark’ta KAOS
03.12.2020
0
A+
A-

Alışveriş yapanlar içeri girmek için 6 SAAT’e kadar bekledikten sonra ödeme yapmak için bir saat süren kuyrukla karşılaştı.

Alışverişçiler bugün Primark mağazalarına girmek için kuyruklarda altı saat harcadılar.Ödeme yapmak için bir saat beklediler.

Perakende devi günün 24 saati kapılarını açarken, gece yarısından itibaren mağazalara girmek için uzun kuyruklar oluştu.

Alışveriş yapanlar kasalarda sadece iki kişi olduğunu öğrenmeden önce yarım saatten fazla bir süre için kuyrukta olmaktan ve zar zor hareket etmekten şikayet ettiler.

Ve Trafford Center Primark’a meydan okuyan başka bir kişi, bir saat 20 dakikadır sırada olduklarını tweetledi.

Newcastle’da pazarlık avcıları gece yarısı doğrudan içeri girmek için altı saatlik bir sırada beklemişlerdi.

Şaşkın bir tanık şöyle dedi: “Facebook’ta canlı yayında gördüklerime inanamıyorum … Primark girmek için üç saat kuyruklarda bekleyen insanlar.”

Bir başkası şöyle yazdı: “Newcastle’da saat 12: 30’da Primark’ta alışveriş yapmak için altı saatlik kuyrukta bekleyenler var … Dükkan da tam anlamıyla yarın gün boyu açık.”

Büyük acele ve uzun kuyruklar muhtemelen mağazanın müşterilerin ürünleri satın alabilecekleri bir çevrimiçi sitesine sahip olmamasıdır.

Perakende devi, zorunlu olmayan mağazaları kapalı tutan bir aylık ulusal kısıtlamaların ardından tüm gün ve gece açık kalmak için ülke çapında 11 mağaza seçtikten sonra geliyor.

Hevesli müşteriler, 24 saatlik mağazalarda bir Noel pazarlığı yapabilmelerini sağlamak için dün gece büyük uzun kuyruklarında sabırla bekledi.

Alışveriş yapanların şaşkınlıkları fotoğraflar ile sosyal medya’da viral oldu

Yorumlar

  1. Özlem says:

    Yazık gerçekten ; değer mi ? Değerlerimizi sorgulayıp, önceliklerimizi saptamak ve insanlık yararına işleyen bir sisteme adapte olabilmek için , başımıza daha be gelmesi gerekiyor , bilemiyorum 🙁