kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3370
EURO
35,1476
STERLIN
41,0857
BITCOIN
$64.492
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
16°C
LONDRA
16°C
Hafif yağmur
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Harry-Meghan çifti Prens Charles’tan yardım istemek zorunda kaldı

Harry-Meghan çifti Prens Charles’tan yardım istemek zorunda kaldı
27.05.2020
0
A+
A-

Prens Harry ve Meghan Markle’ın Fragmore Kır Evi’nin tadilat masraflarını karşılamak için Prens Charles’tan finansal olarak yardım istemek zorunda kaldığı aktarıldı.

Britanya Kraliyet ailesinden ayrılmadan önce Sussex Düş ve Düşesi olan çift, bu yıl bomba etkisi yaratan kararlarını açıklamıştı.

Extra’nın haberine göre, kararın ardından Harry ve Meghan çiftinin Fragmore Kır Evi’ni yenilemek için kullandıkları meblağı geri ödeyecekleri de doğrulandı.

Kraliyetten ayrılma kararını açıklamadan sadece aylar önce çift evleri için 2,4 milyon sterlin (yaklaşık 20 milyon TL) harcamıştı. Öte yandan çiftin Kraliçe Elizabeth’e de mülkün kirasını ödeyecekleri doğrulandı.

Prens Harry ve Meghan Markle’ın ayrıca kendi güvenlik masraflarını sağlamaları gerektiği yönündeki haberlere de hazırlıksız yakalandıkları belirtildi.

Çifte yakın bir kaynağın aktardığına göre, Prens Harry “son ana kadar” devletin sağladığı güvenlikten yararlanmaya devam edebileceğini düşünüyordu.

Fakat Prens Harry’nin sonrasında eşi ve oğluyla taşındışı Los Angeles’ta yıllık 4 milyon sterlini (yaklaşık 33 milyon TL) bulduğu düşünülen güvenlik masrafı için babası Prens Charles’tan finansal destek istemek zorunda kaldığı ifade edildi.

Harry ve Meghan çiftinin artık Fragmore Kır Evi için aylık taksit ödeyeceği belirtildi. Bu miktar içinde hem tadilat masraflarının hem de kiranın yer alacağı aktarıldı.

Çifte yakın bir kaynak, Harry ve Meghan’ın kendi güvenlikleri için ödeme yapmak zorunda kalacaklarını öğrendiğinde “halının altlarından çekildiğini” hissettiklerini söyledi.

Daily Mail’e konuştuğu ifade edilen kaynak, “Prens Charles’tan devreye girmesini istemek zorunda kaldılar” dedi.

CAMBRİDGE VE SUSSEX DÜŞESLERİNİN KÜLOTLU ÇORAP TARTIŞMASI

Öte yandan Tatler dergisinin ortaya çıkardığına göre, Cambridge Düşesi ve Prens William’ın eşi Kate Middleton ve Meghan Markle’ın düğünden önce genç nedimelerin külotlu çorap giyip giymemesi gerektiği konusunda tartışma yaşadı.

Middleton’ın arkadaşlarıyla konuştuğunu iddia eden magazin dergisine göre, Prens Harry ve Markle’ın düğününden önce yaşanan olayda Cambridge Düşesi gözyaşlarına boğuldu.

The Telegraph’ın haberine göre, Kate Middleton’ın “arkadaşı” olduğunu söyleyen kaynak, “Hadise düğün provasında yaşandı. Sıcak bir gündü ve görünüşe bakılırsa nedimelerin külotlu çorap giyip giymemesi gerektiği konusunda tartışma yaşandı. Kate protokole uyarak giymeleri gerektiğini düşündü. Meghan ise bunu istemedi” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.