kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5556
EURO
34,9560
STERLIN
40,7492
BITCOIN
$64.356
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
9°C
LONDRA
9°C
Parçalı bulutlu
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
18°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
20°C

İngiliz kadın iyi niyetinin kurbanı oldu

İngiliz kadın iyi niyetinin kurbanı oldu
18.02.2020
0
A+
A-

18 yaşındaki genç kız, iş çıkışı stres atmak için evinin yakınındaki gece kulübüne gitti. Burada tesadüfen karşılaştığı okul arkadaşıyla sohbet etti. 19 yaşındaki genç adam, alkollü olduğunu ve bu şekilde eve giderse ailesiyle sorun yaşayacağını söyleyerek, genç kızdan bu gecelik evinde kalmasına izin vermesini istedi. Ne olduysa bundan sonra oldu. İşte dünyanın gündemine oturan korkunç olayın detayları…

Sadece İngiltere’nin değil dünyanın gündemindeki korkunç olay, İngiltere’nin Stoke-on-Trent şehrinde, 20 Nisan 2019 tarihinde meydana geldi. 18 yaşındaki Megan Newman, Stoke-on-Trent kentinde yaşıyor ve 7 yaşından küçük çocuklar için futbol koçluğu yapıyordu.

Megan, çalıştığı balık restoranındaki mesaisi bittikten sonra saat 22.40 sularında evine doğru yola çıktı. Yaşadığı apartman dairesine uğrayarak kıyafetlerini değiştiren genç kız, saat 23.00’te evden çıktı.

Kiln adlı gece kulübüne giden Megan, burada okuldan tanıdğı sınıf arkadaşı Joseph Trevor ile karşılaştı. Tesadüfen karşılaşan ikili sohbet etmeye başladı. Ancak 19 yaşındaki Joseph Trevor, hem uyuşturucu kullanmıştı hem de sarhoştu. Bu halde eve gidemeyeceğini söyleyen Trevor, Megan’dan yardım istedi.

18 yaşındaki Megan Newman, arkadaşına yardım etmek için bu gecelik onun evinde kalabileceğini söyledi.  Megan ve Joseph, genç kızın kaldığı apartman dairesine gittiler. Ne olduysa bundan sonra oldu.

Geçmişte tecavüz suçundan sabıkası olan Joseph Trevor, Megan’ın bu sırrı kendi arkadaşlarına söylediği gerekçesiyle genç kızı boğmaya başladı. Daha sonra da onu genç kıza tedavüz etti.

Megan yatakta çıplak ve bilinci kapalı şekilde yatarken Joseph Trevor, mutfağa giderek bulduğu bir bıçağı yatak odasına getirdi. Yatakta yüzüstü şekilde baygın halde yatan Megan’ı sırtından dokuz kez bıçaklayarak öldürdü ve o halde bırakarak evi terk etti.

Staffordshire Polisi’nin elde ettiği güvenlik kamerası görüntülerinde, Megan’ın heyecanlı bir şelikde eve geldiği, anahtarlarını Trevor’a salladığı görülüyor. Megan ve katili, sabaha karşı 03.45’te birlikte genç kızın evine giriyor.

Yarı profesyonel bir futbolcu olan Joseph Trevor, saat 05.53’te evden tek başına çıkarken görülüyor. Daha sonra da evin yakınlarına Megan’ın apartman dairesinin kanlı anahtarlarını atıyor.

Korkunç olay, Megan’ın komşularının genç kızın kanlı anahtarlarını bulması ve ailesine de haber vererek eve girmeleriyle ortaya çıktı. 18 yaşındaki Megan’ın cansız bedeni, yatağının üzerinde çıplak halde ve kanlar içerisinde bulundu.

Polsi memuru Cheryl Hannan, mahkemede yaptığı açıklamada Trevor’ın Megan’a karşı vahşi bir suç işlediğini söyledi. “Megan ona tüm iyi niyetiyle kalacak yer verdi, oysa Megan’a saldırıp öldürerek cevap verdi.” diyen polis memuru, Megan’ın yetenekli ve parlak bir genç kız olduğunu da sözlerine ekledi.

Cinayetin ortaya çıkmasının ardından Trevor polis merkezine götürüldü, üzerinde ketamin olduğu ortaya çıkan uyuşturucu madde bulundu. Stafford Mahkemesi’nde çıkarılan Joseph Trevor, tecavüz ve cinayetten suçlu bulundu.

19 yaşındaki cani, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Trevor minimum 21 yıl ve 65 gün hapis yatacak ve seks suçlusu olarak kayıtlara geçecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.