kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5187
EURO
34,9172
STERLIN
40,7204
BITCOIN
$64.457
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
11°C
LONDRA
11°C
Kapalı
Cumartesi şiddetli yağmur
12°C
Pazar Açık
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C
Salı kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
19°C

Denis Windows, Grand Designs Live Fuarı’nda yine yerini aldı

Denis Windows bu yıl da Londra ExCel’de gerçekleşen Grand Designs Live Fuarında yerini aldı.

Kapı ve pencere sistemleri üreten bir firma olan Denis Windows, Grand Designs Live Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

Türk girişimcilerin kurduğu ve yaklaşık 15 yıldan beri faaliyet gösteren Denis Windows, 7 yıldan beri Grand Designs Live Fuarı’nda temsil ediliyor.

Denis Windows Genel Müdürü Ender Soyuak, Denis Windows’un Grand Designs Live Fuarı’nda yer alan en büyük firmalardan birisi olduğunu ve her yıl büyük bir stant kurarak fuarın ‘bulding’ bölümünde yer aldığını ifade etti.

Londra Gazete’ye konuşarak fuarın önemine vurgu yapan Soyuak, sözlerine şöyle devam etti:

“Denis Windows Türk girişimcilerin kurduğu yaklaşık 15 yıldan beri faaliyet gösteren, kapı ve pencere sistemleri yapan bir firmadır. Firmamız Enfield’te bulunuyor. Alüminyum ve plastik üzerine çalışıyoruz. Alüminyum ve plastiğin her çeşidini yapabiliyoruz. Dolayısıyla ürün çeşitliliğimiz, yelpazemiz çok geniş. Hepsi de British standartlarına uygun. Zaten British standartları kalite belgemiz var. 2015 ISO 9001 belgeliyiz. Onun dışında tüm pencerelerimizin kapılarımızın hepsi British laboratuvarlarında test ediliyor. Hırsızlığa karşı geliştirdiğimiz akreditasyonlarımız var. Mimarlarla birlikte yapıyoruz. Channel 4’da Grand Designs diye bir program var, bu fuar da o programın fuar şeklini almış hali. Biz ‘Building’ bölümündeyiz, yaklaşık olarak 6-7 yıldan beri Grand Designs Fuarı’nda böyle büyük bir standımız var. Burada en büyük firmalardan bir tanesiyiz. Bizim ürün yelpazemiz de büyük ilgi çekiyor. Müşterimizin yaklaşık yüzde 60 – 70’i Grand Designs Fuarı’ndan geliyor diyebiliriz. Genellikle İngilizlerle çalışıyoruz. Bu fuarda yıllardır yer aldığımız için, 3-4 sene öncesinden bile bizleri bilen insanlar hala bize geliyor. Müşteriler buraya geldiği zaman bazen ellerinde proje oluyor, bazı zamanlar ise olmuyor. Özellikle projelendirme aşamasında bizlere gelip danışıyorlar. Piyasada neler olduğunu bizden öğreniyorlar. Bu nedenle fuarda süreklilik oldukça önemli. Dediğim gibi 5 sene öncesinde bizimle çalışan müşterilerimiz, hala bizimle çalışmayı tercih ediyor. Bu da müşteri memnuniyetinin bir kanıtı olarak sayılabilir”

Londra ExCel’de gerçekleşen Grand Designs Live Fuarı 4 Mayıs – 10 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak. Grand Designs Live Fuarı’nda birbirinden farklı ve büyük firmalar ürünlerini sergiliyor.

İngiltere’nin ve dünyanın büyük ve prestijli firmalarının, bina ve bahçe için gerekli olan ürünlerinin A’dan Z’ye bulunabileceği fuara yoğun ilgi duyuldu.

İnşaat alanında faaliyet gösteren bir başka Türk firması Bourne Management de fuarda yer aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.