kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5720
EURO
34,9922
STERLIN
40,7725
BITCOIN
$64.349
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Parçalı bulutlu
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Doktorlar bile hamile sandı!

Doktorlar bile hamile sandı!
01.12.2018
0
A+
A-

İngiltere’deki Swansea şehrinde yaşayan Keely Favell, sürekli şişen karnının nedenini öğrenmek için doktora gitti. Testlerin negatif çıkmasına rağmen Kelly’nin hamile olduğunu düşünen doktorlar, başka testler de yapınca gerçek ortaya çıktı. Çıkan sonuca doktorlar bile şaşırdı.

Başta kilo aldığı ya da hamile kaldığı yönünde sorulan sorularla baş etmek zorunda kalan 28 yaşındaki kadın, konulan teşhis üzerine ameliyata alındı. Ameliyat sonrası ortaya çıkan görüntü Kelly’nin 4 yıllık eziyetinin sona erdiğinin resmiydi.

İngiltere’nin Swansea şehrinde yaşayan 28 yaşındaki Keely Favell, karnının sürekli şişmesi üzerine doktora gitti. Doktorlar testlerin negatif çıkmasına rağmen Kelly’nin hamile olduğunda ısrar etti. Ancak detaylı testler sonucunda çıkan sonuç doktorları bile şaşırttı.

28 yaşındaki Keely Favell, karnının sürekli şişmesi üzerine çevresindekilerden hamile olup olmadığına dair sorulara maruz kaldı. Keely, üç hamilelik testi yaptırmasına rağmen sonuç negatif çıkmıştı… Sağlıklı olmasına rağmen kilo alan ve hata olma ihtimalini düşünen genç kadın doktora gitti.

Doktorlar da ilk başta genç kadının büyüyen karnının hamilelik sebebiyle olabileceğini düşündü. Ancak gerçek ultrason testleri sonucunda anlaşıldı. Keely’in karnındaki şişliğin ‘büyük yumurtalık kistleri’ sonucunda olduğu anlaşıldı.Genç kadının 4 yıl boyunca büyümeye devam eden kisti geçtiğimiz aylarda teşhis sonrası ameliyatla alındı.

Ameliyat sonucunda Keely’nin kistinin tam 26 kg ağırlığında olduğu ortaya çıktı. Genç kadının ameliyat sonrası karnında 30 cm büyüklüğünde bir yara ile yaşaması gerekse de Keely “yaşadığım için şanslıyım” diyor.

ir yumurtalık kisti, bir kadının yumurtalığı üzerinde sıvı dolu bir kesenin geliştiği ortak bir durumdur.Genellikle hiçbir belirti göstermezler ve kendi başlarına kaybolurlar, ancak endometrioz gibi daha ciddi altta yatan bir durumdan kaynaklanabilirler. Şiddetli kasık ağrısı, adet dönemlerinde değişiklik, daha sık idrara çıkma ihtiyacı ve şişkinlik şikayetlerinde hemen doktora başvurulması gerekmektedir. (MYNET.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.